Szerző - Peitli Csilla

  • A sertéshúsvilla helyes használata

    Az alap grilleszközökön kívül rengeteg típusú villa, fogó, tálca és nyárs áll a grillezők rendelkezésére, mindegyik speciális képességeivel segíti a sütést. A sertéshúsvilla is ezek közé tartozik, és elsősorban a ...

    Bővebben
    Cimkék:
  • Profi tippek a nyárshasználathoz

    A nyársonsült éltelek népszerűsége megkérdőjelezhetetlen, de a falatnyi darabokból álló oszlop elkészítése több buktatót is rejt magában. A hús könnyen kiszárad és a zöldségek is forognak a nyárson, így nehezítve ...

    Bővebben
    Cimkék:
  • Legek a masszázsmedencék világából

    A masszázsmedencék világa sokkal szerteágazóbb és színesebb, mint azt elsőre gondolhatnánk. A sok közös ponton túl, rengeteg egyedi vonás jellemzi a különféle típusokat, így megéri egy kicsit bepillantani a színfalak ...

    Bővebben
    Cimkék:
  • A grillboom kezdetei

    A grillezés ősidők óta az ételkészítés egyik legkedveltebb módja, de a konyhaművészetben csak néhány kultúrkörben volt bérelt helye. A grillezés a legtöbb helyen újra-felfedezésre szorult. Az Amerikában népszerű grillekre ez ...

    Bővebben
    Cimkék: