-
4 praktika a füstös ízhez, faszén nélkül
- írta: Peitli Csilla
- 2015.09.12
A gázgrillek ellen gyakran hozzák fel érvként, hogy ha velük süt az ember, le kell mondania a füstös ízhatásról. Bár a grill önmagában valóban kevés füstaromát ad, de a füstölőfa ...
Bővebben
Cimkék:
Szerző - Peitli Csilla
-
A sertéshúsvilla helyes használata
- írta: Peitli Csilla
- 2015.09.11
Az alap grilleszközökön kívül rengeteg típusú villa, fogó, tálca és nyárs áll a grillezők rendelkezésére, mindegyik speciális képességeivel segíti a sütést. A sertéshúsvilla is ezek közé tartozik, és elsősorban a ...
Bővebben
Cimkék:
-
Profi tippek a nyárshasználathoz
- írta: Peitli Csilla
- 2015.09.10
A nyársonsült éltelek népszerűsége megkérdőjelezhetetlen, de a falatnyi darabokból álló oszlop elkészítése több buktatót is rejt magában. A hús könnyen kiszárad és a zöldségek is forognak a nyárson, így nehezítve ...
Bővebben
Cimkék:
-
Legek a masszázsmedencék világából
- írta: Peitli Csilla
- 2015.09.07
A masszázsmedencék világa sokkal szerteágazóbb és színesebb, mint azt elsőre gondolhatnánk. A sok közös ponton túl, rengeteg egyedi vonás jellemzi a különféle típusokat, így megéri egy kicsit bepillantani a színfalak ...
Bővebben
Cimkék:
-
Készítse fel kerti bútorait az őszre
- írta: Peitli Csilla
- 2015.09.06
Az idő rosszra fordulásával a kerti bútorok nagy része pihenőhelyére távozik, ahol aztán szárazban vészeli át a hideg hónapokat. De mit tehet bútorai (vagy nem mozdítható elemei) védelmében akkor, ha ...
Bővebben
Cimkék: kerti bútor, praktikák, felkészítés
-
A grillboom kezdetei
- írta: Peitli Csilla
- 2015.09.05
A grillezés ősidők óta az ételkészítés egyik legkedveltebb módja, de a konyhaművészetben csak néhány kultúrkörben volt bérelt helye. A grillezés a legtöbb helyen újra-felfedezésre szorult. Az Amerikában népszerű grillekre ez ...
Bővebben
Cimkék: