3 tipp, hogy esőben is élvezhesd a masszázsmedencéd

Amikor beköszönt az igazi ősz a hideg, esős idővel, még inkább vágyunk a masszázsmedence kínálta melegségre és pihentető masszázsra. Csakhogy kinek van kedve az esőben ülni és folyamatosan érezni a hideg esőt a bőrén? A most következő 3 tipp segít, hogy még ebben az időben is élvezetes legyen a jakuzzi használata.


Árnyékoló

A kültéren elhelyezett masszázsmedencék lehetőséget adnak, hogy a friss levegőn, a természet közelségébe éld át a hidromasszázs relaxáló erejét. Amikor az időjárás mostohára fordul, ez az előny hátrányként jelentkezik, kivéve, ha van egy vízhatlan árnyékolód a medence fölött. Ez a kiegészítő megvéd majd az esőcseppektől és egy igazi menedéket hoz létre, amelyben biztonságban és kényelemben élvezheted a wellnesst.

Vízhatlan tároló

Ha biztonságba kerültél az eső elől, akkor ideje gondoskodni a törülköződ, papucsod és köntösöd szárazságához. Bármilyen közel is legyen a ház a medencéhez, fontos, hogy a vízből kiszállva száraz holmikat vehess magadra. Bár a medence peremén is elfér pár dolog, sokkal kényelmesebb lesz, ha beszerzel egy vízhatlan tárolót, amelyben azokat a holmikat tárolod, amikre a jakuzzizás után, szárazon lesz szükséged. Így nem nullázza le a pihentető masszázsélményt a hideg esőben való futás a házig.

Fények és zene

Az eső hangja megnyugtató ugyan, de a szürke napokat és sötét estéket sokkal hangulatosabbá is teheted, ha megfelelő világítással és audio berendezésekkel is felszereled a medencéd. A HotSpring medencék belső és külső világításán már nem kell javítanod, azok tökéletesen alkalmasak színterápiára és a komor őszi napok beragyogására. Az audio rendszer azonban olyan extra, amelyet érdemes megfontolni. A helye ki van alakítva a medencékben, tehát gyorsan telepíthetőek, nem rontják a jakuzzi összképét és távolról is irányíthatóak. Egy kellemes zenei háttérrel pedig az eső dobolása is még élvezetesebbé válik.