Fizikailag leterhelő munkád van? Akkor ez hozhat enyhülést!

Minden munkának megvannak a maga kihívásai. Van amelyik a szellemet dolgoztatja meg leginkább és van amelyik fizikailag is annyira lefáraszt, hogy a nap végén minden energiád elfogy. Ha neked is olyan a foglalkozásod, ami kifacsarja a tested, akkor nagyon fontos, hogy naponta gondoskodj szervezetedről, mielőtt teljesen kimerülsz. Hogyan csináld?


Egy fárasztó nap után másra sem vágysz csak leülni és pihenni? Ez bármilyen jól is hangzik, nem adja meg a szervezetednek azt a feltöltődést, amire szüksége van, hogy másnap is a csúcsteljesítményét hozhassa. A mozdulatlan pihenés a fáradtságon segíthet, de önmagába már nem elég, ha az izmok, ízületek túlterheléséről van szó. Ilyenkor hathatósabb eszközöket kell bevetned! Ezek egyike a hidroterápia vagy hidromasszázs, ami nyugtat, pihentet, energetizál és csökkenti a túlhajszoltságból eredő kellemetlen tüneteket. Amikor a napi munkád többet követel tőled, mint egy kimerítő óra az edzőteremben, akkor a pihenésnek is hasonlóan „intenzívnek” kell lennie. Egy professzionális masszázsmedence több fronton segíthet ebben!

- Megnyugtat! A meleg víz lazító hatása társul a lágy csobogással és a víz friss illatával. A tapintásra, szaglásra, látásra és hallásra is gyógyítóan ható közeg lecsendesíti az elmét, és már 20 perc alatt is relaxált állapotba juthatsz.

- Tehermentesít! A víz felhajtó ereje miatt csökken az izmokra és az ízületekre nehezedő gravitációs nyomás, amitől csillapodik a fájdalom és gyorsul a felépülés.

- Gyorsítja a regenerációt! A felfokozott anyagcsere és a gyorsuló véráramlás lerövidíti a felépülési időt. A fizikai megterhelés okozta mikró sérülések a meleg víz véráramlást fokozó hatása miatt hamarabb gyógyul, hiszen gyorsabban jut el az oxigén és a sejtek számára szükséges tápanyag a megfelelő helyekre, és ugyanilyen rekord sebességgel távoznak az izomlázat okozó vegyületek is.

- Ellazít! A fájdalmas izmokra és azok környékére irányított helyi masszázs ellazít, kiűzi a merevséget és csökkenti a görcsöket.

Már napi 20 perc masszázsmedence használattal csökkentheted a munkával járó fizikai megterhelések negatív hatásait, miközben a lehető legkellemesebb módon pihened ki a napodat. Ha a munkád szellemileg és fizikailag is sokat követel tőled, akkor a hidromasszázs terápia a legjobb módja a gyors regeneráció elérésének és a feltöltődésnek. Az pedig már igazán csak hab a tortán, hogy együtt élvezheted a meleg víz gyógyító hatását családoddal és barátaiddal, így test mellett a lélek is kivirulhat!