Új sóbontó rendszerrel vegyszermentesen tarthatja tisztán jakuzziját

Környezettudatos és bőrbarát innovációval készült a Caldera Spas medencék fejlesztője, ami vegyszermentes vízkezelést tesz lehetővé. A Freshwater sóbontórendszer teljesen automatizált és hosszú ideig kristálytiszta vizet ad, anélkül, hogy az adalékanyagokat kellene méricskélnie hozzá.


Az új rendszer kényelmesebbé és hatékonyabbá teszi a víztisztítást, mivel az egyedi tervezésű, szabadalmaztatott FreshWater vízkezelő rendszer konyhasóból klórt állít elő. Ennek köszönhetően medencéje vize akár háromszor tovább marad tiszta. Kevesebb klórnak köszönhetően a kellemetlen, szúrós szagának és bőrirritáló hatásának is búcsút mondhat.

Az a kivételes ma már minden Utopia és Paradise modelljéhez elérhető. A rendszer ereje önfenntartásában rejlik. A FreshWater sóbontó rendszer minimális karbantartást igényel, nem kell adalékokat méricskélnie, vizet tesztelnie és mégis állandóan tisztán és használatra készen várja majd jakuzzija a nap végén.

Akár hetekre is magára hagyja a Caldera Spas masszázsmedencéjét, anélkül, hogy a vízminőség miatt kellene aggódnia. Egy hosszabb nyaralás vagy sűrűbb időszak alatt nem kell a jakuzzi miatt aggódnia, a sóbontó rendszer elintéz mindent ön helyett