7 kiegészítő, amivel minden nap álom a jakuzzizás

Egész úton hazafelé csak egyetlen dologra tudsz koncentrálni: arra, hogy elmerülsz a masszázsmedencédben, és átadod magad a pihentető wellnessezésnek. Összegyűjtöttük azokat a kiegészítőket, amikkel még kellemesebbé varázsolhatod a medencében töltött időt.


Fedd be! - A thermotető nem csak abban segít, hogy ne legyen koszos a vized, de abban is, hogy alacsonyabb lehessen a villanyszámlád. Mivel a tetőnek köszönhetően a víz kevésbé hűl ki, így ritkábban kapcsol be a motor, ezzel áramot spórolhatsz. Ma már arra is lehetőséged van, hogy ne te emelgesd a tetőt, mert megteszi helyetted az elektronika. Megérkeztek ugyanis az elektromos tetőemelők!

Lépj rá! – Feltétlen szükséged lesz egy lépcsőre, amin keresztül bejutsz a medencédbe. Olyat válassz, amely csúszásmentes, biztonságos, hiszen vizes lábbal lépsz majd rá, így nem érdemes kockáztatnod.

Tisztítsd ki! – Egy apró és természetes segítség, hogy a vized mindig kristálytiszta legyen.  Ez a FreshWater ezüst ion patron, ami az ezüst fertőtlenítő hatását használja ki, hogy távol tartsa a víz koszolódásáért felelős baktériumokat. Használata egyszerű, nem irritálja a bőrt, de mégis hosszú távú védelmet kínál!

Szűrd meg! – A szűrők folyamatosan azért dolgoznak, hogy a medence vizét a bele került szennyeződéstől megtisztítsák. Aprólékos munkájuknak hála, mindig tiszta vízben fürödhetsz. Ezért azonban neked is tenned kell: a szűröket heti rendszerességgel meg kell tisztítanod, vagy ha már elhasználódtak, ki kell cserélned.

Védd magad! – A medence fölé elhelyezett árnyékoló az időjárástól függetlenül lehetővé teszi a zavartalan fürdőzést. Ha erősen süt a nap, akkor az ernyő mozgatásával folyamatosan védheted magad az erős napsugaraktól, ha pedig elered az eső, alá bújhatsz, így nem zavarnak majd a szúrós esőcseppek. A mobilis és könnyen kezelhető napernyőket egy egyszerű mozdulattal bármikor össze is csukhatod, sőt akár arrébb is guríthatod, ha éppen napfényre vágysz vagy a csillagokban gyönyörködnél.

Illatosítsd! – A jakuzzizást igazi spa hangulattá változtathatod kellemes illatokkal, amiket kedvedhez igazíthatsz. A masszázsmedencéhez fejlesztett, tehát teljesen medence és bőrbarát aromák kedvezően befolyásolják a hangulatodat. Ahány illat, annyi hatás: ha pihenésre van szükséged, akkor olyat válassz, amelyek relaxálnak, ha pedig egy intenzívebb napra készülsz, akkor a tüzesebb illatoktól majd felpörögsz.

Kacagj, nevess! – A medencét nem csak pihenésre, de a társadalmi életed feldobására is használhatod. A hangszórókból szólhat a zene, a víz alatti fények sejtelmes hangulatba burkolják a teret, te pedig bevetheted a vízen úszó kínálótálcát, hogy ki se kelljen szállni a vízből az italokért. Hosszú beszélgetésekhez és romantikus estékhez szinte kötelező kiegészítő!