A díjnyertes anti-aging kozmetikai családnál még két napig tart a Black Friday

A tiszta, magas koncentrációjú hatóanyagokat és innovatív technológiát használó QMS Medicosmetics, több szakmai díjjal a háta mögött sem áll le a fejlesztésekkel. A kezeléseket megelőző arcdiagnosztikát a legújabb, csúcstechnológiás berendezésre bízták, amit most te is kipróbálhatsz. Ingyen! Még két napig tart a Black Friday akció!


A luxus anti-aging márka a kezdetektől keresi a legjobb eszközöket a bőr természetes és egészséges működésének helyreállításához. A bőrápolás orvoskozmetikai szemszögből történő megközelítése olyan kiváló és innovatív megoldásokat teremtett, mint a bőrön át is felszívódó kollagén vagy a szabadalmaztatott, gépek nélküli iontoforézis. A leghatékonyabb és legkevésbé invazív eljárások kutatása során nemcsak a problémamegoldásra, hanem már a megelőzésre is nagy hangsúlyt fektetnek.

A pontos problémafelismerést és bőr állapotának várható alakulását a legmodernebb, csúcstechnológiás arcdiagnosztikai berendezés végzi!

November 30-ig te is ingyen kipróbálhatod a mesterséges intelligenciát használó gépet, ha bejelentkezel a 3 toplistás kezelés egyikére! És még egy utazó méretű terméket is hazavihetsz ajándékba!

A MoreMe DBQ3-3 Smart Analyzer egy fájdalom és kellemetlenség nélkül használható, csúcskategóriás diagnosztikai eszköz, ami AI-támogatással tárja fel a bőr felszíni és mélyrétegi problémáit.

Az eszköz különböző spektrumú fénnyel készít képeket a bőröd állapotáról, így a felszíni állapotok és vonalak mellett, a szakember képet kap a bőr felszíne alatt rejtőző helyzetről is. A fénykárokról, a mélyebb gyulladásokról, az öregségi foltok várható helyeiről, az érzékenységekről, sőt a bőrpír jövőbeni kialakulásának gyorsaságáról és állapotáról is. A bőr egészének vizsgálata segít a helyes diagnózis felállításában, és a megfelelő kezelés, a megfelelő hatóanyagok kiválasztásában!

Próbáld ki a három legnépszerűbb kezelés egyikét és saját bőrödön tapasztalhatod a technológia és a magas tisztaságú hatóanyagok erejét.

Az Sk-Alfa Treatment egy kedvelt téli kezelés, ami a fahéj erejével vitalizálja a bőrt, télen is hidratáltan, üdén és feszesen tartva azt. A 75 perces spa hangulatú kezelés serkenti a bőrmegújulást és életre kelti az alvó, sápadt bőrt is!

A Neo Tissuedermie Treatment az érett bőr megmentője. A 90 perces kezelés képes a víz-, zsírhiányos, petyhüdt bőr felélesztésére is. Intenzív lifting hatásának köszönhetően rendkívül népszerű!

A Pure Oxigen Treatment az értékes hatóanyagokat a 98%-os tisztaságú oxigénnel keveri, ami az egyik legütősebb kombináció! A bőr számára is éltető oxigén frissíti a bőrt, javítja az anyagcseréjét, emeli a tónusokat és azonnal javítja a bőr textúráját!

Bármelyik kezelést is választod november 30-ig, csúcskategóriás arcdiagnosztikát és utazó kiszerelésű terméket kapsz ajándékba! Ne maradj le!