Vízálló kültéri hangszóró a tökéletes hangulatért

Ha a zene a te életednek is kitörölhetetlen része és szeretsz a kertben pihenni, akkor ez a hangszóró neked való! Az Escape kültéri hangszórói kényelmet, mobilitást, remek hangzást és vízállóságot hoznak a pihenőidődbe, amikor a természet hangjait kevernéd kedvenc dalaiddal!


Az Escape hangszóró visszafogott színvilágukkal és egyszerű megjelenésükkel nem hivalkodó darabok. Éppen ellenkezőleg, könnyen beleolvadnak bármilyen környezetbe, és jelenlétükre csak kiváló (négy irányba szóró) hangzásuk szolgál majd bizonyítékul. A viszonylag nagy méretű, de könnyű és egyszerűen hordozható egység egy alkalmazás segítségével játszi könnyedséggel kezelhető és tölthető. A nagy teljesítményű akkumulátor 16 órányi folyamatos zenélést tesz lehetővé.

Nagy hangterjedelmét, meggyőző basszusát az öt kiváló minőségű hangszórónak köszönheti, amelyek pillanatok alatt betöltik a teret. A beltérre és kültérre, otthonra vagy étterembe, sőt, akár szórakozóhelyekre is ajánlott Escape a profizmus megtestesítője. Letisztult, kompakt és gombnyomásra teszi a dolgát! Ráadásul zsinór nélküli és vízálló, ezért kertbe, medence vagy jakuzzi mellé is nyugodtan választhatod!

Az Escape hangszórók amellett, hogy kiváló zenei élményt nyújtanak, természetes könnyedséggel válnak majd az életed részévé és dobják fel a pihenést, a kerti partit vagy a családi eseményeket! Egy hangszóró nem foglal nagy helyet (de még kettő sem, ha kihasználnád a Dupla üzemmód sztereó konfigurációját), így magaddal viheted a nyaralóba, a kempingezésre vagy a házi bulikba.

Ha szeretnéd megismerni a specifikációit, akkor kattints ide és válaszd ki a számodra szimpatikus modellt, ha pedig meghallgatnád a hangzását a saját füleddel, akkor látogass el a SpaTrend valamelyik bemutatótermébe, és hozd magaddal kedvenc zenédet is!