Otthoni pihenés magasabb fokon

Vannak olyan sűrűbb időszakok az életünkben, amikor már az aktív pihenés is túl munkásnak tűnik, mert másra sem vágyunk, mint leülni valahova és csak létezni. Hogy ezeket a szakaszokat is kihasználd, ülj bele egy masszázsfotelbe és a semmitevéssel is felfrissülhetsz.


Az év vége tipikusan ilyen hajtós időszak, amikor luxusnak tűnik a pihenés, hiszen annyi a tennivaló. Pihenni és feltöltődni azonban ilyenkor is kell, mert különben a hangulatod és az egészséged láthatja a kárát. A SpaLounge masszázsfotellel az esti tévézés időszakát is wellness eseménnyé változtathatod, ami után felfrissül majd tested és lelked.

A SpaLounge Zero Gravity egy puha, kényelmes fotel, amibe könnyű belesüppedni. Bölcsőként öleli körül a testedet, hogy megpihenhess az egész napos rohanás után. A melegíthető ülés különféle masszázsprogramok segítségével lazítja el a feszült izmokat a lábtól egészen a fejig.

Nem kell elhagynod otthonod melegét, nem kell várnod a masszőrre! Akár minden este élvezheted a pihentető masszázst családi beszélgetés, filmnézés vagy leckeellenőrzés közben. Feszült, stresszes időszakokban igazi áldás lesz kényeztető masszázsa, amivel leveheted az izmokra és ízületekre nehezedő nyomást és teljesen felfrissülhetsz! Próbáld ki a SpaTrend ürömi központjában a fotelt és garantáltan beleszeretsz!