Grillélmény a képernyőn a TV2 új grilles műsorával

Vasárnap (július 13-án) 10.40-kor indul hódító útjára a TV2 új főzőműsora, a grillezésre és BBQ ételekre koncentráló Grillezzünk! magazinműsor. Kapcsold be, dőlj hátra, és hagyd, hogy téged is magával ragadjon a kerti grillezés felejthetetlen élménye!


A TV2 magazinműsora igazi gasztro kuriózum a műsorkínálatban, grilles és BBQ ételkészítési fókuszával. Lesznek izgalmas, hagyományos és rendhagyó receptek különféle grilleken elkészítve. De nem csak ételkészítési tippekre számíthatsz, hanem szakértői tippekre, inspiráló ötletekre és praktikus használati tanácsokra, amelyekkel igazi élménnyé változtathatod a saját kerti partijaidat is. Mindegy, hogy húsimádó vagy vegetáriánus ételeket készítenél, kapcsolódj be és mélyítsd el tudásodat a grillhasználat terén.

A műsorban a legkiválóbb grillek széles tárháza vonul majd fel, kezdve az intelligens, multifunkciós Kamado Joe-val, a gyors és kényelmes Broil King gázgrillel és igazi különlegességgel, a vaslapos OFYR-ra. A legújabb trendeket követő receptek között te is biztosan megtalálod az ízlésedhez legközelebb állót, amelyet majd könnyedén elkészíthetsz a Grillezzünk! magazinműsorban megismertetett technikák és fogások segítségével. Ezeket a praktikákat megfogadva nemcsak finom lesz az étel, de a sütés is hatékonyabb, biztonságosabb és eredményesebb lesz majd.

Mi készül majd az első adásban?

  • Marhaoldalas

  • Mac and Cheese

  • Smashed Burger

Czinege Tamás egy igazi gasztro showman, aki egy intelligens Kamado Joe kerámia grillen mutatja meg milyen is az, amikor a hagyomány és technológia keveredik. A hosszan készülő marhaoldalashoz ideális választás egy precíz és autentikus aromákat egyaránt kínáló grill. Máté Szabi gasztrovlogger ugyancsak nagy rajongója a kamado kerámia grilleknek, de most egy gázgrill segítségével készíti el az amerikaiak ikonikus egytálételét, a Mac and Cheese-t. Ez remek példája annak, hogy a hirtelen sütött hamburgerek, kolbászok és zöldségköretek mellett is milyen sokféle étel készülhet a grillen, legyen szó faszenes, gázos vagy éppen pellet grillről. De persze nem maradhat le a grillről a hamburger sem, amiből egy smashed változatot készít Ladányi János, a South Smoke BBQ grillmestere libamájjal, baconnel és minden földi jóval. A recept már önmagában megéri a reprodukciót, de a sütés igazi különlegessége maga a grill lesz. A szakács ugyanis ezúttal egy fatüzeléses, vaslapos grillt választott "fegyveréül", amely egy tábortűz körül ülő vidám társaság hangulatát teremti meg pillanatok alatt, megjelenésével.

Ahogy a kerti sütés sem csak egy program, hanem egy közösségi élmény, úgy a Grillezzünk! műsor is arra törekszik, hogy visszaadja a grillezés közösségi élményét, felpezsdítse a hazai rajongókat és hidat építsen a profi és hobbi grillezők világa között!

Kapcsolj a TV2-re vasárnap 10.40-kor és ülj velünk a Grillpláza és a SpaTrend csapatával együtt a tűz köré!