Alakítsd át a home staging segítségével kültered, hogy mindig öröm legyen az ott tartózkodás

A mostanában olyan divatos home staginget akkor szokták ajánlani a szakemberek, ha valaki lakáseladás előtt áll és szeretné gyorsan, sikerrel értékesíteni az ingatlant. De mit is jelent tulajdonképpen ez a fogalom és hogyan építheted be a saját lakásodba, ha nem is gondolkodsz költözésen?


Idén, a vírushelyzetre való tekintettel, rendhagyó formában, a neten keresztül lehet bekapcsolódni a kültéri wellness és spa életérzést hirdető SpaTrend Expóba. A május 11. és 16. között tartott rendezvény programjait és előadásait, élőben követheted, ha érdeklődsz a téma iránt. Ha nem tudod, hogyan varázsolhatnád még szebbé, élhetőbbé és pihentetőbbé teraszod vagy kerted, akkor a Renna Home két szakértőjének videójából remek tippeket meríthetsz. 

A videóban egy csupasz teraszt rendeznek be a hölgyek, hogy megmutassák egy eddig üres térből is lehet igazán hívogató életteret kialakítani pár ügyes trükk segítségével. Rendezd át te is kerted, teraszod egy olyan hellyé, ahol mindig szívesen tartózkodsz és feltöltődhetsz a hosszú és fárasztó időszakok után is.

Ha szeretnél te is személyesen részt venni az online követhető SpaTrend Expo eseményén, és további tippeket hallani vagy megismerni a kültéri kikapcsolódást támogató termékeket, kövesd az egy hétig tartó programokat Facebookon vagy nézd vissza az adásokat Youtubon!