Tarts családi ünnepséget Balin

  • írta:
  • 2015.02.20

Végtelen nyugalom és meghittség fogad bennünket ebben a letisztult formákat magán viselő villaparkban. Átláthatóság és egyszerűség keveredik Bali ősi kultúrájával. Az Alila Villas Soori Resortban mintha megállt volna az idő.


Végtelen nyugalom és meghittség fogad bennünket ebben a letisztult formákat magán viselő villaparkban. Átláthatóság és egyszerűség keveredik Bali ősi kultúrájával. Az Alila Villas Soori Resortban mintha megállt volna az idő.

Bali délnyugati partján fekvő Alila Villas Soori egy lenyűgöző üdülőhely, mindössze 20 percre a sziget legszentebb és leglátogatottabb templomától, a Tanah Lottól. A termékeny és festői régióban található üdülőközpont kecsesen húzódik a gyönyörű fekete-homokos strandok és a misztikus Batukaru hegy zöldellő rizs teraszai között. 

A singapuri központtal rendelkező SCDA Architects az Alila Villas Soori tervezésekor az ázsiai kortárs építészet és a buja trópusi tengerparti környezet egységét valósította meg. Kialakításakor arra törekedtek, hogy a lélegzetelállító modern design és Bali lenyűgöző környezeti szépsége egyaránt megérintse a világ minden pontjából ide érkezőket. 

Azok számára, akik meghitt családi ünnepséget szeretnének tartani elszigetelten, ám azt teljes kiszolgálás mellett, a 10 szobás Soori Estate tökéletes megoldást kínál. Királyi bánásmódot ígér a sziget délnyugati partján fekvő lakosztályokkal, parkosított kerttel, privát medencével, jakuzzival, testreszabott dizájnnal rendelkező épület. 

A teljes körű kényelemhez nélkülözhetetlen egy kiváló spa: a Spa Alilában a jóléthez vezető út a holisztikus megközelítésen és a személyes tapasztalatokon keresztül valósul meg. Az anatómiai ismereteken, masszázson, meditáción alapuló szolgáltatásokat a terapeuták az ősi organikus táplálkozással, az egészséghez vezető tudással kombinálják. Ősi ázsiai gyógyító technikák, ősrégi szépség receptek, friss, természetes alapanyagok szolgálják a kitűnő kezeléseket. 

A sport szerelmeseinek, kiváltképp a golfozóknak nagy elégedettségre ad okot a villáktól 25 percre található Nirwana Bali Golf Club. A pálya már önmagában egy vizuális remekmű, hiszen egyfelől az óceán nyújtotta drámai hatás, másfelől a buja balinéz tájak határolják a pályát. A 18 lyukú pályát Greg Norman tervezte, amely szépsége mellett világszínvonalú tapasztalatokkal örvendezteti meg a golfozókat. 

Címkék: