Inspiráció az otthoni wellness tér berendezéséhez

A lelki egyensúly és boldog hétköznapok miatt is fontos, hogy az otthonunkban legyen legalább egy rész, ami a feltöltődésről és a kikapcsolódásról szól. Ideális esetben a kültéren tudod kialakítani ezt a pihenő sarkot, ahol a friss levegő, a növények látványa és a napsütés nagyban hozzájárul a lélek megnyugvásához. Ha pontosan nem tudod, hogy milyen wellness teret szeretnél vagy milyen kínálatból válogathatsz, akkor téged is vár a SpaTrend Expo, ahol 10 napig minden a kültéri wellnessről szól!


A SpaTrend Expo évek óta az ország egyik legnagyobb tematikus kiállítása és vására, ami a kültéri wellness köré szerveződik. A 10 napos, országosan három helyszínen is zajló eseménysorozaton izgalmas programok, egyedi ajánlatok és hozzáértők szakértők várnak, akik segítenek formába ölteni elképzeléseidet. Május 5-14 között látogass el a hozzád legközelebbi SpaTrend bemutatóterembe (Üröm, Törökbálint, Nyíregyháza) és különleges megoldásokkal, inspiráló installációkkal és prémium minőségű termékekkel találkozhatsz.

Az egyre bővülő kínálatból könnyű lesz kiválogatni a számodra ideális kerti bútorokat, árnyékolókat vagy aktív pihenést előnyben részesítők számára a jakuzzik vagy a grilleket. Első osztályú minőség és széles választék jellemzi a legkisebb grilleszközöket csakúgy, mint a családi masszázsmedencéket. Ha szeretnéd a pihenést, a kikapcsolódást és a stresszoldást a mindennapjaid részévé tenni, akkor az Expo remek kiinduló pont az ehhez ideális wellness tér kialakításához. Vásárlási, telepítési és használati tanácsokat kaphatsz a szakértőktől, akik igényeidhez és otthonodhoz passzoló ötletekkel és termékajánlatokkal támogatnak egy kültéri paradicsom létrehozásában!

A kis kertek és a hatalmas teraszok számára is találsz majd olyan megoldásokat, amivel a legtöbbet tudod kihozni a külteredből! A modern, legkiválóbb alapanyagokat használó, magas színvonalú kínálatból biztos lesz, ami megszólít és ami aggodalom nélkül vihetsz haza. A kínálat ugyanis nemcsak megjelenésében, de tulajdonságaiban is exkluzív. A kerti bútorok, a jakuzzik és a grillek is négy évszakosak, időjárásállóak és rendkívül tartósak, amelyek hosszú évek múltán is megőrzik eredeti csillogásukat. Olyan márkák képviselőivel találkozhatsz, mint a Jati&Kebon. és a Domus Ventures kerti bútorok, a HotSpring és a Caldera Spas masszázsmedencék vagy a Broil King, Kamado Joe, OFYR, The Bastard grillek vagy az Alfa Forni kemence.

A kiváló minőségű, megnyerő külsejű és időjárásálló termékeket élmény használni, amiről te is meggyőződhetsz az Expóra kilátogatva. Itt ugyanis nem csak ízlésesen elrendezett kiállítási tárgyakkal találkozol majd, de ki is próbálhatsz mindent, hogy saját magad győződhess meg a termékek kiválóságáról!

Májusban tehát újra megnyitja kapuit Magyarország kedvenc masszázsmedence vására. Igényelj ingyenes tiszteletjegyet már most, és élvezd ki a SPATREND EXPÓN minden előnyét.