-
Luxus ízek percek alatt: grillezett rák édes paprika szósszal
- írta: Peitli Csilla
- 2016.02.25
Sikerült friss királyrákot beszerezni? Akkor készítsd el ezt a viszonylag egyszerű recepetet, melyben a füstös ízek keverednek a paprika édességével és a mandula roppanósságával. Az előre elkészíthető paprika krém és ...
Bővebben
Cimkék:
Szerző - Peitli Csilla
-
Ragacsos ázsiai oldalas, kurkumás tepsis burgonyával
- írta: Peitli Csilla
- 2016.02.25
Az édeskés, ázsiai ízek kedvelőinek ajánlunk most egy receptet, ami egy gyönyörűen illatozó és színes fogást ad végeredményként. Az oldalasból készült étel egy nagyobb társaság számára is tökéletes. ...
Bővebben
Cimkék:
-
Serranoba göngyölt töltött csirkemell
- írta: Peitli Csilla
- 2016.02.25
Ha szereted a különleges ízeket és a látványos tálalási módot, akkor ez a Serranóba göngyölt csirkemell pont rád vár. Egy exkluzív étteremben sem szolgálhatnának fel finomabb ételeket számodra, mint amit ...
Bővebben
Cimkék:
-
Mitől száradhat ki a bőr
- írta: Peitli Csilla
- 2016.02.25
A legjobb krémeket használod, de úgy érzed, hogy mégsem tökéletesen puha a bőröd? A kiszáradás télen jelentősebb mértékű, de ezen felül akár rossz szokások is okozhatják a problémát. ...
Bővebben
Cimkék:
-
Töltsd fel a mobilodat grillel
- írta: Peitli Csilla
- 2016.02.25
Az elektronikai eszközök annyira beférkőztek hétköznapjainkba, hogy már egy kirándulásra sem szívesen hagyjuk hátra őket. Ha nem akarsz még kempingezés közben sem lemondani az elektronikáról, akkor örülni fogsz annak a ...
Bővebben
Cimkék:
-
A Grillezés világbajnoka újra Magyarországra látogat
- írta: Peitli Csilla
- 2016.02.25
A Séf a rácson verseny tavalyi döntőjén már találkozhattunk vele, de idén márciusban újra Magyarországra látogat Peter Zeitler, a grillezett húsok nemzetközi szakértője. Ha kíváncsi vagy egy profi módszereire vagy ...
Bővebben
Cimkék: