Heti 5 perc és mindig tiszta lesz a jakuzzi vize

Szeretne masszázsmedencét, de aggódik a víz tisztán tartása miatt? A félelme jogos. A felmérések azt mutatják, hogy a medencetulajdonosok többsége azért nem használja naponta jakuzziját, mert nincs megelégedve a víz minőségéve. Egy holland adalékanyag azonban változtat ezen.


Ha eddig csak a víz tisztán tartásának nehézsége tartotta vissza a jakuzzi vásárlástól, akkor jó hírünk van. Az AquaFinesse környezetbarát adalékanyagával könnyen, gyorsan és hatékonyan orvosolhatja ezt a problémát. A folyékony készítmény nem minősül tisztítószernek, nem ártalmas a környezet és a bőr számára, viszont lehetővé teszi, hogy minimális vegyszerezéssel hosszú hónapokig kristály tiszta legyen a jakuzzi vize. Hogyan?

Heti egyszeri adagolás mellett a készítmény a biofilmet alkotó baktériumot védőburkát bontja le, hogy azok sérülékenyek és könnyen likvidálhatóak legyenek. A víz koszolódásáért felelős organizmusok ugyanis rendkívül ellenállóak a tisztító vegyszerekkel szemben, ezért nagyobb adag szükséges hatástalanításukhoz. Itt jön a képbe az AquaFinesse, ami lebontja ezt a védőgátat, így a baktériumokat már egy lassan lebomló triklór tabletta is hatékonyan elpusztítja.

Az adalékanyag használatával tehát csökkenthető a víztisztításra fordított idő, a tisztítószerek mennyisége és munka nehézsége. Felejtse el a habzásgátlókat, az állandó méricskélést. Az AquaFinesse rendszeres használatával heti 5 perces munkával mindig fürdésre készen tarthatja masszázsmedencéjét!