Merítsen erőt az új évhez masszázsmedencéjében

Mindegy milyen tapasztalataink vannak az új évi fogadalmakkal kapcsolatban, év elején mégis nagy elvárásokkal vágunk neki az új esztendőnek. Az új év új lehetőségeket, de új felelősségeket is tesz a vállunkra, amelyeknek nem mindig könnyű megfelelni. A gondolatok rendezésében és a test-lélek harmónia megtalálásában segít a masszázsmedence.


Az új elvárásainak minden pillanatban megfelelni szinte lehetetlen, így óhatatlan egy-két botlás és elbizonytalanodás. A trükk nem ezek elkerülésében van, hanem, hogy ezeken túl kell lendülni, és folytatni a megkezdett munkát. Ehhez sokszor vissza kell lépni egy kicsit és befelé fordulva újraértékelni a vágyott célokat. Még mindig olyan fontos ez? Még mindig ezt akarja? Ha igen, akkor csak folytassa a megkezdett utat. Miben segíthet a masszázsmedence?

A forró vizes hidromasszázst kínáló jakuzzik tökéletes helyszínei az elmélkedésnek. A meleg, gondoskodó és izomlazító víz ölelésében a testi görcsök feloldódnak, és így a lélek is szabadabban szárnyalhat. Amikor a víz és masszázs együttes hatására felszabadulnak az izmok és csökken a stressz fojtogató hatása, a kedélyállapot is javulásnak indul. A test energiával telik meg, a hangulat jobbá válik és a pihentető, mély alvás is könnyebben jön a szemére egy 20 perces masszázsmedencés szekció után. Másnap reggel tehát újult erővel, kipihenten és stresszmentesen folytathatja új céljainak megvalósítását.