Strapabíró négyszemélyes jakuzzi, megfizethető áron

A négyszemélyes Azure masszázsmedence a közepes méretű darabok közé tartozik, de különleges gyártási technológiájának köszönhetően nagyon könnyű és mégis tartós a szerkezete. A FreeFlow medencék hosszú évekig elkísérnek majd utadon!


"A családommal szinte minden nap együtt fürdőzünk. Az Azure kényelme nekem tökéletes. Azért szerettem bele, mert a kis mérete ellenére belül nagyon tágas." - Kiss Róbert

A FreeFlow medencék a legmodernebb gépezettel, hőszigeteléssel és szűréssel rendelkeznek, áruk mégis megfizethető a héjak gyártás-technológiájának hála. Egy úgynevezett rotomold (rotációsan formázott) eljárással, egybe öntik ki a medencét, így a rendkívül stabil és merev váz kevesebb anyag és munkaerő felhasználásával készül. Így tartja alacsonyan a gyártó az árat anélkül, hogy kompromisszumot kötne a minőségben.

A gránitőrleményes héja további előnye, hogy nagyon kemény, szinte elpusztíthatatlan! Szuperül állja a kiképzést, ezért nyaralókba, kiadott lakásokba és gyereksereg mellé is ideális választás. Nem kell attól tartanod, hogy az nagy igénybevétel miatt megkarcolódik, behorpad vagy letörik belőle valami. Ráadásul a jakuzzi megjelenése is kőhatású a felhasznált gránit miatt és ez a természetes megjelenés remekül illeszkedik a zöld kertekbe, a növények közé!

"Könnyedén tartja melegen a vizet, és piszkosul egyszerű tisztán tartani." - Kiss Róbert

Az Azure négy személy számára kínál férőhelyet és összesen 18 befúvót tartalmaz. Az erős és lazító hatású hidromasszázst pedig LED-es színterápia és egy állítható vízesés egészít ki, hogy még teljesebb legyen a relaxálás élménye. Pancsolásra, stresszoldásra és izomlazításra ugyanolyan tökéletes ez az elnyűhetetlen medence, ami hosszú évekig csempész majd örömet a család életébe.

A jakuzzi  a könnyebb modellek közé tartozik. Víz nélküli súlya mindössze 150 kiló, így akár azonnal haza is szállíthatod és felállíthatod a kertben. Telepítése egyszerű, nem igényel bonyolult villanyszerelési munkálatok vagy különösebb alapozást, a vízkezelése pedig tényleg gyerekjáték. (Különösen, ha az AquaFinesse vízkezelőt is használod hozzá.) 

Ha egy olyan jakuzzit keresel, ami megfizethető áron nyújt teljes körű hidromasszázs és spa élményt az év minden napján, a család minden tagjának, akkor a FreeFlow Azure ideális választás! Élvezd te is a forró vizes pezsgőfürdő minden előnyét az otthonod kényelmében! Akár évtizedekig!