Vízhatlan tárolók a kerti berendezések elpakolásához

Szeptember elsejével nem csak a naptári nyárnak lett vége, de az időjárás is azt harsogja, hogy ideje készülni a hűvösebb hónapokra. A kerti bútorok és teraszon található puha szöveteknek és párnáknak pedig nem is lehetne jobb helye egy vízhatlan, hatalmas és stílusos megjelenésű tárolónál.


Egy kis szerencsével, forró grillel vagy teraszmelegítővel még meghosszabbíthatóak a "nyári esték", de hamarosan beköszönt az igazi ősz, amikor végleg be kell vonulni a kertből. Ezzel együtt pihenni mennek majd a nyári játékok, a kerti székek és  párnák, huzatok, takarók is. De hol lenne a legjobb helyük ezeknek a sérülékeny anyagoknak, hogy jövő tavasszal is ugyanilyen állapotbe kerüljenek elő?

Az anyagokat érdemes elzárni az eső, a pára és az állatok elől, hogy a téli tárolás ne okozzon sérülést vagy penészedést bennük. Az Ethos kerti bútorcsalád polyrattan tárolói képesek azt a vízhatlan környezetet biztosítani, amire a párnákra szükségük van, és még a kinézetük is esztétikus.

Akár a teraszon is elhelyezhetőek az időjárásnak, bogaraknak, rágcsálóknak ellenálló, zárható dobozok, így nem kell messzire vinni őket, és a házban sem foglalnak helyet.