Pezsegjen negyven fokos vízben

Nem, egyáltalán nem fazékról van szó és valamilyen gyerekeknek szóló meséről. A 40 fokos víz egy igazán kellemes hőmérsékletű fürdővíz, mely feltölt és ellazít, főként, ha egy jakuzziban merülünk alá. Hogy miért?


Mert a masszázsmedence víztömege éppen akkor, hogy átélhetjük benne a súlytalanság állapotát. A fürdőkádban ugyanezt az élményt nem érhetjük el. A saját jakuzzinkban elmerülve szinte lebegünk, és ez a lebegés bizony jótékonyan hat a nap közben megterhelt ízületeinkre. A forró vízben a terhelés megszűnik, ezért tudunk olyan jól relaxálni a jakuzzi habjaiban. Az élményt pedig a vízsugarak masszírozó ereje, vagyis a hidromasszázs csak fokozza. A mai modern medencékben, mint amilyen a SpaTrend által forgalmazott Hot Spring is a hidromasszázs vízsugarai tetőtől talpig megmasszírozzák a beülőben pihenő embert. Enyihítik a hát és derékfájást, de a vízsugarak ereje segít a sportolóknak is az izomláz érzésének csökkentésében. Ugye remekül hangzik?

Ha már sokat gondolkozott egy saját masszázsmedencén, most itt a soha vissza nem térő alkalom. Május 3-án nyit ugyanis Magyarország talán legnagyobb masszázsmedence kiállítása és vására a SpaTrend Expo, ahol hatalmas jakuzzi kínálatból válogathatnak az érdeklődők. Ne habozzon, regisztráljon az ingyenes kiállításra még ma!

Címkék: