A téli jakuzzizás örömei

A kültérre fejlesztett minőségi masszázsmedencéket bátran használahtod az év minden napján, az időjárástól függetlenül. Mi is arra bíztatunk, hogy élvezd ki a meleg víz áldásos hatásait az őszi/téli hidegben, mert nem csak a testednek, de a lelkednek is jót tesz majd!


A prémium kategóriás jakuzzik gyártásánál elsődleges szempont, hogy olyan hőszigeteléssel és technológiával rendelkezzenek, amelyek remekül állják az időjárás rohamait. Jöhetnek a mínuszok, az erős szél és a fagy a Caldera Spas, A HotSpring, a FreeFlow vagy a Softub medencék nem veszítenek hatékonyságukból és élvezeti értékükből.

Nem kell aggódnod az anyaguk miatt és a thermo tetők is úgy vannak kialakítva, hogy a tetejükre rakódott fagyos hó sem tehet kárt bennük.

A kiváló hőszigetelés abban is segít, hogy az áramszámla se emelkedjen az egekig, ha odakint mínuszokban kell állandóan melegen tartani a vizet a masszázsmedencéknek.

Ezek az első jakuzzik gond nélkül teszik a dolgukat télen is, de te is kellesz hozzá, hogy a legtöbbet hozd ki a hidromasszázsból!

1. Készítsd fel a vizet a téli használatra! - A nagy nyári igénybevétel után jól egy vízfrissítés a mínuszok beállta előtt. A friss vízben jobban esik majd a fürdés és a tisztítása is könnyebb lesz.

2. Ha lecseréled a vizet, érdemes elgondolkodnod a medence áthelyezésén is: esetleg érdemes egy szélvédettebb helyet keresnek jakuzzid számára. Nyáron nem gond, sőt, még örömteli is az enyhet adó szellő, de télen ugyanez metsző hideget hozhat. A Softub és a FreeFlow modelleket segítség nélkül is könnyen mozgathatod, hogy téli helyükre költöztesd őket. Persze víz nélkül!

3. Mindig használd a thermo tetőt! Ez bent tartja a meleget és párolgó vizet, így nem kell majd fagyoskodva rendszeresen újra tölteni a medencét és a fűtés is hatékonyabb lesz.

4. Szerezz be egy árnyékolót! Nyáron kifejezetten jól jön egy árnyékoló a medence fölé, de télen is hasznát veheted. A medence fölé borítva meghitt környezetet teremt, de ha nem akarod leárnyékolni azt a kevés fényt is, ami ilyenkor beesik, akkor tedd az árnyokolót a medence felé vezető útra, hogy ezt megvédd az esőtől, hótól. Így kényelmesebb lesz a meleg vízig tartó út!

Egy kis rákészüléssel a téli jakuzzizás rengeteg örömet tartogat. Az otthoni medencéd segítségével bármikor élvezheted a forró vizes masszázs pozitív hatásait és azt a meghitt közeget, amivel - szó szerint- melegséget hoz a téli hidegbe!