Készülj jakuzzival az ünnepekre

Az ünnepi időszak végre egy kis fényt lop a tél szürkeségébe. A karácsonyi készülődés azonban ritkán szól csak az izgalmas várakozásról és a szeretteinkkel együtt töltött időről. A sok teendő és megfelelési vágy komoly stresszel jár, amit ha nem enyhítesz, tönkre teheti az ünnepeket!


A stressz lassan már elválaszthatatlanul hozzátartozik a mindennapokhoz, pedig rombolja a lelki és testi egészséget is. Legalább ebben a fokozottan terhelt időszakban tudatosan szakíts rá időt, hogy levezesd a feszültséget és letedd az egész éves hajszát egy kicsit.

Erre tökéletesen alkalmas egy röpke fél órás jakuzzizás, ami megnyugtat, felfrissít és kidolgozza az izmokból a feszültséget.

A víz felhajtó ereje, szó szerint, leveszi a terheket rólad, az ízületeidről és izmaidról, hogy fellélegezhess. A meleg egy megnyugtató paplanként ölel körbe, a hidromasszázs pedig eltünteti a görcsöket és a fáradtságot a tagjaidból.

A Caldera Spas masszázsmedencéiben minden testrészedet átmasszíroztathatod a körkörös terápiának köszönhetően. Ezekben a jakuzzikban ugyanis minden helyen más-más testrészre zúdul a relaxáló víztömeg, így ha mindenhol eltöltesz egy kis időt, garantáltan felfrissülten száll majd ki a vízből.

A jakuzzi használata nemcsak a fürdés idején kényezteti a testet, de később is élvezheted pozitív élettani hatásait. Jobban alszol majd utána, felfrissültebben ébredsz, ami pozitívan kihat a lelkiállapotodra is.

Szerezd be még az ünnepek előtt saját jakuzzidat, hogy bármikor élvezhesd stresszoldó hatását!