Feszesítő testápolás az egészséges bőrért

A nyári meleg, a napsütés és a gyakori fürdőzés stressz faktort jelent a bőr számára, amitől könnyen kiszárad, kipirul vagy bereped. A magas minőségű arcápoló készítmények mellett a QMS Medicosmetics most egy különleges testápolót dobott a piacra, ami mindezeknek elejét veszi. És még feszesít is!


Firming Collagen Body Lotion néven új terméket dobott piacra az anti-aging területén korszakalkotót nyújtó QMS, ami ezúttal nem az arc érzékeny területére, hanem az egész testre fókuszál. A könnyen felvihető testápoló selymes érzetet hagy maga után, erősen hidratál és a természetes olajok innovatív kombinációja feszesebbé is teszi a bőrt.

Az idő előrehaladtával csökkentő természetes kollagéntermelés jelei először az arc vékony bőrén jelentkeznek, de sajnos nem állnak meg itt. Ahogy telik az idő, úgy romlik a bőr minősége, egyre sérülékenyebb lesz és csökken a védekezőfunkciója is. A bőrápolás tehát nem pusztán hiúsági kérdés, hiszen elemi érdek, hogy a bőr védekezőképességét és rugalmasságát hosszan megőrizze.

A Firming Collagen Body Lotion segít mindebben, hiszen táplálja, feszesíti, hidratálja a bőrt miközben a szárazabb és irritáltabb területeket is nyugtatja. Érdemes kúraszerűen vagy akár naponta használni, hogy a bőr feltöltődjön mindazzal a jóval, amit belezsúfoltak ebbe a kis tégelybe.