Készülj a nyári eseményekre kényeztető arckezeléssekkel

A bőrápolásban az igazi és tartós eredményeket a kitartás (és a megfelelő kozmetikumok párosa) hozza, de intenzív és nagy hatóanyagtartalmú kezelésekkel már egy alkalom után is látványos eredményeket érhetsz el. Ha szeretnéd valamilyen nyári eseményre kihozni a bőröd állapotából a maximumot, gyere el a 4 alkalmas, kollagénes fiatalító kezeléssorozatra.


A QMS Medicosmetics anti-aging és bőrépítő hatóanyagival dolgozó felkészítő csomaggal abban szeretnénk segíteni, hogy egy kiemelten fontos nyári eseményen tündökölhess! A csomag négy  Activator Treatment kezelést tartalmaz, amelyek egyenként 75 perc tömény kényeztetéssel érnek fel. A lágy mozdulatokkal és finom illatú termékekkel végzett pihentető kezelés nemcsak a bőrödet, de a lelkedet is kisimítja majd.

Hogy a hatás minél intenzívebb és látványosabb legyen, a csomagban található négy kezelést négy héten keresztül, heti ütemezéssel veheted igénybe, hogy a legjobb eredményt kapd. 

A QMS kezelések egyik legnépszerűbbje hidratálja a bőrt, kisimítja az apró ráncokat és felölti az arcot értékes hatóanyagokkal, hogy az szebb, fiatalosabb és egészségesebb lehessen. A bőröd tónusa javul, tapintásra simább és selymesebb lesz. Nyerd vissza magabiztosságodat ezekkel a fájdalommentes, pihentető luxus kezelésekkel és ragyogj a nagy napon!