A grillek császára Kanadából

A professzionális kanadai gázgrillek legnagyobbja a Broil King Imperial, ami két külön sütőfelülettel, oldalégővel, rotisserie nyárssal és fiókokkal, pocokkal is rendelkezik. Egy egész konyhát kapsz vele egyetlen grillbe sűrítve!


A kiváló minőségéről, tartós alapanyagairól és első osztályú sütési élményéről híres Broil King megkerülhetetlen a gázgrillek piacán. A család legnagyobb grillje pedig még magasabb szintre emeli a kültéri sütést, az Imperiállal akár egy saját grilles étkezdét is nyithatsz.

A gondos tervezés hatására a grillel nagyon könnyű és öröm dolgozni. Az apró és figyelmes részletek pedig még kezdők számára is tökéletessé teszik ezt a hatalmas szerkezetet.

A két, külön tetővel rendelkező sütőtér teljesen elválasztható egymástól, és az égőik (4+2) mindegyike is külön-külön működtethető. Ez rengeteg lehetőséget és több étel, egymástól nagyban különböző étel elkészítését is lehetővé teszi.

Króm és fekete színben is elérhető az Imperial, amelynek használata tényleg fejedelmi élmény. Rozsmentes és öntöttvas rácsai, melegentartó rácsa és a rotisserie nyárs változatos ételek elkészítésének lehetőségét adja. De ne feledkezzünk meg az oldalégőről sem, ami szószok, mártások készítésének ideális helye.

A grillen nemcsak sütő, de rakodófelületből sincs hiány. Mivel egyszerre nagy mennyiségű étel elkészítését is be tudod vállalni, a grillen minden azt segíti elő, hogy ez gördülékenyen menjen. A grillházban elfér a gázpalack a grilleszközökkel együtt. Amikor pedig munkára kell fogni az eszközöket, akkor tartó polcok, akasztók segítenek, hogy minden kéznél legyen a lapáttól kedve a fűszerekig. Grillszekrény nem egy hatalmas és összefüggő terület, négy kisebb részre oszlik és könnyebb hozzáférhetőség kedvéért több fiókkal is rendelkezik. Még a lehajtható oldalpolcban is elrejtettek egy fiókot, hogy minden grillezéshez szükséges eszköz egy helyen lehessen.

Ha egy precíz, megbízható és minőségi gázgrillt keresel, amelyen bármit elkészíthetsz, akkor nézd meg közelebbről a Broil King Imperialt a SpaTrend valamelyik üzletében. Ez a valódban fejedelmi grill biztosan meghozza a kedved a grillezéshez!