Milyen grillsütőt vegyél?

Az ideális grill megtalálásához önismereten keresztül vezet az út. Milyen, mekkora és hogyan fűthető? Elsőként a grill fűtőanyagát érdemes meghatározni.


A fával, faszénnel vagy gázzal működő grillek mindegyikének megvannak az erősségei és a kihívásai, ezért első lépésben érdemes ezt a területet leszűkíteni egy típusra. Legyen a hagyományos, de nehezen állítható fával fűthető grill? Vagy a hosszadalmas begyújtást, de füstös aromát garantáló faszenes? Esetleg a könnyen és gyorsan felfűthető gázgrill?

Ha az egyszerűség, a kényelem és a praktikum mellett döntesz, még mindig hosszú az út a megfelelő darabig. A videóból kiderül, hogy milyen kérdésekre kell megtalálnod a választ ahhoz, hogy biztosan a számodra ideális grillel távozz az üzletből.

A gázgrill hatékonyságához, a kanadai Broil King szakértelméhez nem fér kétség. Magas minőségű anyagokból, stabil teljesítménnyel, széles kínálattal és még szélesebb kiegészítő kínálattal. A cég mottója: az ízeket meg kell őrizni!

Erről olyan különleges elemek gondoskodnak, mint a Flav-R-Wave aromasín, amitől még ízletesebbek lesznek a falatok. A sütőrácsról lecsöppenő zsír ezen a sínen landol. A magas hőmérsékletű sínről aztán nem csorog tovább az égőfejhez, hanem még előtte visszapárolog, és tovább ízesíteni az ételeket. Ennek köszönhetően a Broil King gázgrilleken készülő ételekben megtalálható az az egyedi BBQ-s íz, amiért a faszenes sütőket úgy szeretjük.

Vedd meg most álmaid grilljét, és ünnepeld kerti partival a tavaszt!