Teraszmelegítővel télen is használhatod a teraszodat

A hideg még erősen tartja magát, de nem kell feltétlenül bekuckóznod a négy fal közé. Teljesen természetes, hogy ilyenkor is vágysz a friss levegőre és a kert szabadságára. Szerencsére egy jó teraszmelegítővel már most is kellemes körülményeket teremthetsz várva a felszabadító langyos tavaszi fuvallatokat.


A ma kapható minőségi teraszmelegítők már nem csak funckiójukban gazdagok, de megjelenésük is felzárkózott a mai követelményekhez. Az Italkero gázpalackkal működő, álló melegítői három méteres sugarú körben ontják a kellemes meleget, és már sokkal messzebbről is észrevehető barátságos fényük.

A nyílt lángot is láttatni engedő felső rész meghitten lobogó tábortűzre emlékeztet, ami már akkor is simogatja a lelket, amikor még nem is érezed a hőt.

A biztonságos üveg mögé zárt lángokat kockázat nélkül csodálhatod, ahogy fényükkel és melegükkel aranyszínbe burkolják a teraszt. A stabil lábakon álló szerkezetek között találhatsz távirányítóval működtethető vagy éppen rakodófelülettel felszerelhető darabokat is, hogy minél inkább a saját igényeidre szabhasd a kapott élményt!

Ha szeretnél egy kis fényt és melegséget csempészni a tél zordságába, miközben élvezed a kerted nyújtotta lehetőségeket, akkor ne habozz! Szerezz be egy (vagy kettő) minőségi, olasz teraszmelegítőt és törj ki a lakás fogságából!

A melegítőket személyesen is megtekintheted és kipróbálhatod a SpaTrend bemutatótermeinek valamelyikében (Üröm, Törökbálint, Nyíregyháza)!