Magyarok hozták el az év masszázsmedence kereskedőjének járó díjat Orlandóban

Igazi nemzetközi sikert ért el a mai napon Amerikában az évek óta masszázsmedence értékesítéssel foglalkozó, magyar tulajdonú SpaTrend nívós Caldera masszázsmedence bemutatóterme, és értékesítő csapata, mert elhozták a 2019-es év Legjobb Nemzetközi Kereskedője díjat!


Hogy miért különleges ez a díj? Egy olyan nemzetközi elismerést zsebelt be a mai napon a SpaTrend csapata, mely eddig egyetlen magyarországi márkaképviseletnek sem sikerült. Olyan mezőnyben arattak sikert, melyben a világ minden tájáról érkeztek Caldera masszázsmedencéket forgalmazó cégek, olyan országokból is, ahol sokkal nagyobb piacon kereskedhetnek.

A nemzetközi zsűri a díj odaítélésekor vizsgálja az értékesítési eredményeket, a növekedés mértékét, a márka képviseletét, a márka üzenetének közvetítését, az értékesítés profizmusát, a szervezettséget, a masszázsmedence bemutatóterem minőségét, az ügyfélélményt.

„Ez a díj minden eddiginél nagyobb elismerés, mivel eddig csak a saját földrajzi területünkön vizsgáltak minket, most viszont az egész világ összes kereskedője közül választottak minket erre a címre.” Mondta Vezse Roland, a SpaTrend tulajdonosa és ügyvezetője.

A Cladera masszázsmedencék SpaTrend Outdoor Design névre hallgató bemutatóterme a MAX City Üzletközpontban most már a világ legnívósabb jakuzzi szalonjává vált. A bemutatóterem méltó a Caldera masszázsmedencék páratlan, a BMW mérnökei által megálmodott designjához, és a luxus életérzést támogató, minden igényt kielégítő masszázsélményéhez.

Ha szeretné Ön is megcsodálni a világ legjobbnak ítélt masszázsmedence bemutatótermét, szívesen megnézné élőben is a Caldera jakuzzikat, jobb alkalmat keresve sem találna, mert egész januárban még tavalyi áron juthat hozzá egy olyan wellness eszközhöz, ami nagy mértékben javítja majd életminőségét.