Országos jakuzzi, grill és kerti bútor vásár a hétvégén

Látogass el a hétvégén a SpaTrend Expóra, ami az ország négy helyén is vár az kültéri kikapcsolódás idei újdonságaival. Kerti bútor, árnyékoló, grill vagy jakuzzi? Mindegy mivel szeretnéd feldobni a teraszodat, itt biztos megtalálod azt a magas minőségű terméket, amely egész évben örömmel tölt majd el.


A minőségi időtöltéshez, elegáns kültérhez és otthoni nyaraláshoz szükséges termékek, kiegészítők bemutatója és vására vár rád május 16-ig, az ország négy pontján. Látogass el a hozzád legközelebb eső SpaTrend üzletbe (Üröm, Törökbálint, Nyíregyháza, Veszprém) és válogass kedvedre a kényelmes, hasznos és profi termékek széles választékából!

Az Expón minden a kültérről és a minőségi, otthoni pihenésről szól, amihez kényelmes és időjárásálló kerti bútorok, professzionális grillek és a minden igényt kielégítő jakuzzik állnak majd a rendelkezésedre. A hasznos kiegészítők között megtalálod a legmodernebb grilleszközöket és a világhírű medencetisztító családot, csakúgy, mint az akár 60 km/h szelet is kibíró árnyékolókat.

Ha itt nem találod meg, amire az otthoni nyaraláshoz szükséged van, akkor sehol! Szakértők segítenek majd kiválasztani a hozzád és kertedhez leginkább passzoló masszázsmedencét, de hasznos tanácsokkal várnak a gáz vs. faszenes grillek témakörében is! Minden kérdésedre megkapod a választ, hogy a lehető legjobb megoldással és egy kellemes élménnyel térj haza a SpaTrend Expóról!