-
Grillezett spárga mozzarellával
- írta: Peitli Csilla
- 2019.03.07
Friss, tavaszias köret sajt és spárga felhasználásával. ...
Bővebben
Cimkék:
Szerző - Peitli Csilla
-
Grillezett lóbab
- írta: Peitli Csilla
- 2019.03.06
Kiváló fehérjeforrás a lóbab, amiből grillezéssel finom, roppanós és enyhén csípős köret készíthető. ...
Bővebben
Cimkék:
-
Csípős grillezett tofu
- írta: Peitli Csilla
- 2019.03.05
A tofu kissé íztelen, semleges mivolta sokakat elriaszt ettől az alapanyagtól, de egy jól összeállított páccal ki lehet hozni a tofuból is egy ízrobbanást. Egészséges és grillre való alapanyag, nem ...
Bővebben
Cimkék:
-
Rendhagyó szaunakellék: a kefe
- írta: Peitli Csilla
- 2019.03.05
A szaunázás jót tesz a légzőszerveknek, a szívnek és a bőrnek is. A hatás fokozható, ha különféle eszközöket is bevet a szaunában. Ilyen a hagyományosan nyírfából készült virgács és a ...
Bővebben
Cimkék: szauna, kefe, bőrápolás
-
Ropogós grillezett rák
- írta: Peitli Csilla
- 2019.03.04
A garnélából könnyen elkészíthető fogások süthetőek, mert alig pár perc hőkezelés elég nekik. Amilyen egyszerűek, olyan finomat, pláne, ezzel az extra ropogósággal. ...
Bővebben
Cimkék:
-
Kínai csirke nyársak
- írta: Peitli Csilla
- 2019.03.04
A keleties ízű pácolt csirkék frissen sütött, grillezett változata kiváló tavaszi étel. Ízük friss, enyhén füstös, ami kiválóan megy a zöldsalátákhoz. ...
Bővebben
Cimkék: