Kis jakuzziban is lehet tökéletes a wellness élmény

A masszázsmedence mérete meghatározza a wellness élményt, igaz? Bár elsőre talán nyilvánvalónak tűnik a válasz, a jakuzzi mérete csak egyike azoknak a szempontoknak, amelyek eldöntik, hogy milyen lesz a medence használata. Egy kis medence is kínálhat tökéletes élményt!


A masszázsmedencék külső méretei meghatározóak az elhelyezésük szempontjából, de a jakuzzis élményt csak részben befolyásolják. A belső méretek és jakuzzi belső kialakítása ebből a szempontból sokkal fontosabb a külsőségeknél. Mennyi férőhely van a medencében? Mekkora a lábhely? Mennyi jet és milyen kiosztásban található a jakuzziban? Ezekre a kérdésekre a wellness élmény szempontjából sokkal fontosabb megtalálni a választ. Már csak ezért sem érdemes "katalógusból" választani, a tájékozódás után mindenképpen ajánlott egy személyes próba, hogy pontos képet kapj a jakuzzi képességeiről!

A SpaTrendnél ezért mindig nagy hangsúlyt fektetnek személyes tanácsadásra és találkozásra a leendő medencével. Az ürömi telephelyen még vízzel feltöltött jakuzzi is vár, hogy a saját bőrödön érezd egy minőségi masszázsmedence erejét és tudását!

"Tökéletes választás. Jó pár évet vártam rá, de megérte. A medence kitűnő. Mindenkinek tudom ajánlani! - Zay Andrea"

Az első osztályú jakuzzikat forgalmazó SpaTrend a nagy családi modellektől a kisebb medencékig terjedő palettával dolgozik. Mindegyikben közös azonban a 100%-os vízszűrés, a változatos masszázskínálat és a kiváló hőszigetelés miatti energiatakarékos működés. Ha nálatok csak egy kisebb masszázsmedence telepítésére van lehetőség, akkor vess egy pillantást a HotSpring Highlife sorozatának legkisebb modelljére. A Jetsetter egy három személyes (213 x 165 x 74 cm) medence, ami két ülőhellyel és egy fekvőhellyel rendelkezik. Összesen 14 befúvója elsősorban a hátra és a lábra koncentrál és még a HotSpring szabadalmaztatott nagyágyúja a Moto-Massage is helyet kapott benne. Ez a jet a teljes hátat kellemesen átmasszírozza, hogy egy fárasztó vagy aktív nap után felfrissülhess!

A három szűrő hibátlanul végzi a dolgát, minden egyes vízcseppet megszűr mielőtt az bekerül a medencetérben. A víztisztítás munkáját a beépített FreshWater™ sórendszer segíti, ami lehetővé teszi, hogy minimális vízkezelés mellett élvezhesd a fürdésre mindig kész masszázsmedencédet!

Látogass el te is a SpaTrend ürömi bemutatótermébe és tudj meg többet a Jetsetterről!