Klasszikus vonalak: A polyrattan bútorok előnye

A fonott design nem megy ki a divatból – azonban az ilyen kerti bútorok nem igazán bírkóznak meg az időjárás viszontagságaival. A polyrattan kivitelezés erre is megoldást kínál.


A fonott kültéri bútorok nehezen tűrik az időjárás szeszélyességét, így egy kiadós eső után napokba telik, mire kiszárad a vessző. Ha lefestjük őket, a napsütés hatására felpattogzik a festék, és szinte használhatatlanok lesznek. Mivel nem szeretik a vizes közeget, ezért takarítani is nagyon nehéz, ráadásul könnyen bepenészednek. Ha szeretnénk a hangulatot megőrizni, ám ennél egyszerűbb kezelésre vágyunk, akkor a mai, felsőkategóriás polyrattan ülőgarnitúrákat javasoljuk. Ezek ugyanis megjelenésükben hajaznak az eredeti vessző bútorokra, azonban tökéletesen megfelelnek a kültéri követelményeknek. Nem számít, ha megáznak, mert gyorsan megszáradnak, és nem vesztik el színüket.

Ha ön is szeretne rátalálni álmai kerti bútorára, ami kivételes stílussal és kényelemmel ruházza fel teraszát, vagy kertjét, látogasson el a május 4. és 13. között megrendezésre kerülő tavaszköszöntő SpaTrend Expóra:  a több mint 3000 négyzetméteres ürömi bemutatóteremben élőben is megtekintheti az otthoni wellness kiegészítők, kültéri bútorok, masszázsmedencék és professzionális grillsütők széles választékát, kérdéseire pedig szakembereinktől kaphat választ.