Elégedetlen alakjával? Váratlan irányból jön a segítség!

Végre itt a jó idő, ami magával hozza a fürdőruha szezont és a kíméletlen szembesítést. Ha a tükörből nem az a kép néz vissza ránk, amit szeretnénk, itt az ideje, hogy kezünkbe vegyük a gyeplőt és ne hagyjuk, hogy rohanó hétköznapok figyelmetlensége és mozgáshiánya miatt elmenjen az önbizalmunk a fürdőruhától!


Olyan súlycsökkentő programot sajnos még nem találtak ki, mely gyors és egyszerre tartós eredményt hoz, így nem fog munka nélkül menni a fogyás vagy alakformálás sem. Ideális esetben az életmódváltás, a rendszeres mozgás és az egészséges étrend a válasz a jó közérzet és a csinos alak eléréséhez, de nem kell, hogy az átmenet kíméletlen vagy túlontúl megterhelő legyen. Vannak ugyanis olyan eszközök, amelyekkel meglepően élvezetessé tehető az ideális alakért folyó küzdelem. Ilyen például a rendszeres masszázsmedence használat, mely igen kellemes módon járul hozzá a kitűzött céljaink eléréséhez.  Hogy hogyan?

A pezsgőfürdő, vagy más néven hidroterápia rövid és hosszú távon is jótékony hatással van az egészségre. Támogatja az egészséges életmód kialakítását és annak fenntartását is. Ennél foga a hidroterápiás masszázs nem csak az életminőséget javítja, hanem hozzásegít a súlycsökkentésben kitűzött céljaink eléréséhez.  

A legfrissebb kutatások eredménye egybehangzóan állítja, hogy a hidroterápia javítja a közérzetet, a sportteljesítményt és a kardiovaszkuláris állóképességet.  Mindemellett csökkenti a stresszt és egész egyszerűen csak jobban érezzük magunkat tőle. A jó közérzet pedig különösen fontos az ideális testsúly elérésben és megtartásában. Az elégedett, kipihent emberek ugyanis sokkal kevésbé hajlamosak rendszertelen étkezésre vagy stresszevésre, mint fáradt, stresszes társaik.

Nem elhanyagolható a jakuzzik pulzusemelő hatása sem. A meleg vízben ülve felpörög a véráramlás, dolgozik a szív és égnek el a kalóriák. Arról nem is beszélve, hogy az állítható erősségű masszázs a kötőszöveteket is stimulálja, ezért a fogyás miatt fellazuló bőr hamarabb visszanyeri rugalmasságát.

Már napi 20 perces jakuzzi használattal, rengeteget tehet egészségéért, közérzetéért és az ideális alakja eléréséért!