Bekuckózós estékre: masszázsfotel

Ahogy az ősz kíméletlenül egyre hidegebbé válik, úgy növekszenek az otthon töltött, bekuckózós esték száma. A metsző szélbe újra kilépni különös elszántságot igényel, de ha otthon van a lazítást és relaxálást jelentő wellness eszköz, akkor nem is kell otthagynod a komfortot!


Egy fárasztó nap után nagy a kísértés, hogy csak leüljünk és átadjuk magunkat a teljes semmittevésnek. Csakhogy az izmoknak ilyenkor lazításra van szükségük, és fokozott vérkeringésre, hogy a felgyülemlett - izomlázat okozó - anyagok minél gyorsabban kiürüljenek a szervezetből. 

Ebben jelent hatalmas segítséget a masszázs, legyen szó száraz vagy vizes (hidro)masszázsról. Az izmok helyi stimulálása kiűzi a feszültséget a tagokból, és te úgy tudsz pihenni, hogy közben az imaid is felfrissülnek. A lusta, bekuckózós estéken remek laztítási lehetőség egy masszázsfotel, amit otthon, megszokott környezetben használhatsz és ehhez ki sem lépned a hidegbe.

Nem kell időpontot egyeztetned, otthon hagynod a családod egy relaxáló masszázsért, ugyanúgy részt vehetsz az esti programokban miközben az egész testedet masszírozzák. A SpaLounge 9800A Zero Gravity masszázsfotele tényleg az egész testet átmozgatja, kezdve a vádliktól a nyakig. A testet körbe ölelő kialakítása biztonságos érzetet kelt és lehetővé teszi, hogy több irányból is hozzáférjen az izmokhoz.

A dönthető kapszulában többféle program közül választhatsz, amelyek között ráadásul meleg masszázs is elérhető. A fűthető masszázsapparátusnak köszönhetően az izmok ellazítása még teljesebb és a véráramlás fokozása is megoldott. A bőrbarát borítás kényelmes ülést, sőt fekvést kínál, amit akár az egész család élvezhet, ha te már teljesen felfrissültél. A jelenleg két színben elérhető Zero Gravity fotel igazi különlegesség a piacon, amely valódi masszázsélményt és maximális relaxációt kínál!