-
Sült bárányszelet fetával és zöldborsóval
- írta: Peitli Csilla
- 2024.10.20
Friss ízekben gazdag bárány szelet zöldborsó pürével és krémes feta sajttal. ...
-
Csípős-édes sertés falatok
- írta: Peitli Csilla
- 2024.10.08
Ízletes nyárson sült hasaalja, amelyben az édes és csípős ízek dominálnak. Egy pohár sör mellé ideális parti étel. ...
-
Füstölt fasírt extrákkal
- írta: Bácsalmási Katalin
- 2024.09.30
A "meatloaf" - azaz az amerikai egybesült fasírt - leginkább a mi Stefánia vagdaltunkhoz hasonlít. Ez a variáció viszont sokkal ...
-
Tenger gyümölcse pizza házilag
- írta: Peitli Csilla
- 2024.09.30
Különleges tejföl alapú pizza a polip, a bazsalikom és a mozzarella legyőzhetetlen triumvirátusával. ...
-
Füstölt BBQ sertéstarja almával és édesburgonyával
- írta: Bácsalmási Katalin
- 2024.09.29
Itt egy újabb őszi recept, mely még vasárnapi ebédként is megállja a helyét. Az alma savassága, az édesburgonya édessége és ...
-
Füstölt mozzarellás és spárgás pizza az olasz ízek kedvelőinek
- írta: Peitli Csilla
- 2024.09.29
Spárga, olasz kolbász és füstölt mozzarella adja meg az izgalmas ízvilágát ennek a pizzának. Kicsit csípős és nagyon finom. ...