Rendezd be álmaid teraszát idén nyárra

Hozd ki külteredből a legtöbbet és tervezz meg egy olyan helyet, ahol minden nyári nap egy nyaralással ér fel. Ehhez nyújt majd inspirációt a kültéri wellness kiállítás, ami május 5-én nyitja kapuit!


A SpaTrend Expo május 5-14 között várja mindazokat, akiket érdekel a kültér igényes kialakítása és szeretnének ötleteket, inspirációt és minőségi bútorokat kapni álmaik teraszának megvalósításhoz! A SpaTrend már 20 éve elkötelezett híve a kültéri pihenésnek, és ezt a 10 napot arra szánja, hogy izgalmas programok, kedvezményes ajánlatok és szakértők segítségével átadja tudását azoknak, akik egy élhető, pihentető és inspiráló teraszt vagy kertet szeretnének létrehozni otthonukban.

Az országosan elérhető eseményre három helyszínen is ellátogathatsz (Üröm, Törökbálint, Nyíregyháza), ahol szimultán rendezik meg az ország talán legnagyobb jakuzzi kiállítását és vásárát. A nagy tudású masszázsmedencék mellett azonban még rengeteg érdekesség vár rád! Hogy melyek ezek?

Modern és könnyen kezelhető sokoldalú árnyékolók, puha, kényelmes és időjárásálló kerti bútorok, izgalmas daybedek és romantikus hangulatú kanapék, és persze a nyár slágerdarabjai, a napozóágyak sem maradnak le sorból. Állítható asztalok, medence mellé tervezett bár szettek és teljes étkezőszettek is képviselik a kerti bútor kínálatot. Hogy legyen mit feltálalni a kerti asztalon, grillek széles választékával is találkozhatsz majd.

Az évek óta folyamatosan bővülő grill és grill eszköz kínálat ma már szinte páratlan változatosságot ért el. Megnyerő puritánságával hódító, fával fűthető grillel, okos faszenes és kamado grillel, modern gázgrillel és pellet smokerrel is megismerkedhetsz az Expón. De még itt sincs vége a sornak, mert egy igazán különleges, mobil pizzakemence is ott van a kínálatban, amiben szó szerint pillanatok alatt sül meg egy pizza!

Az Expón lehetőséged lesz a bútorokkal, árnyékolókkal, medencékkel és grillekkel közvetlen közelből ismerkedni, sőt kipróbálni őket, hogy pontosan tudd milyen lenne egyikük, másikuk otthonod darabjaként!

Ha szeretnél kilátogatni a május 5-14 között megrendezett SpaTrend Expóra, akkor igényeld ingyenes belépőjegyedet még ma!