Csendes és puha falú a városi jakuzzi

A Softub egy viszonylag fiatal masszázsmedence típus, ami rohammal vette be a nyugatot. Puha fala nem az egyetlen különlegessége ennek az városi jakuzzinak, de kétség kívül hozzájárul népszerűséghez barátságos megjelenése és kisgyerek barát kialakítása. Mit tud még ez a profi masszázsmedence?


Puha

A masszázsmedence első pillantásra is leginkább szembetűnőbb jellegzetessége az anyaga. Egy látványra és tapintásra is puha, thermo anyagból készül, amit előszeretettel használnak jakuzzi thermo tetők készítéséhez, mert olyan jó a hőtartása. Ennek köszönhetően a medence rendkívül jó hőtartással rendelkezik és minimális a hővesztesége. Kellemes anyaga és kör alakú kialakítása a gyerekek és idősebbek számára is biztonságos fürdést tesz lehetővé, mert nincsenek se kívül, se belül kiálló, éles vagy éppen víz alatt rejtőzködő szélek, amik baleset veszélyesek lehetnének a nehezen mozgónak és a túlontúl izgágáknak is.

Egyterű

A belső rész egy összefüggő, székekkel és fekhellyel nem tagolt egység, így sokkal többen elférnek benne, mint egy hasonló méretű, hagyományos masszázsmedencében. Több a hely a bulizóknak és a gyerekek is szabadabban pancsolhatnak benne, de aki a hidromasszázst élvezné, annak sem kell csalódnia. Mindazok számára, akik túl magasak vagy alacsonyak az egyen ülésekhez vagy más okból nem tudják kihasználni őket, ez a szabadabb elrendezés megkönnyíti a pihenést.

Csendes

Nem véletlenül tartják a világ leghalkabb masszázsmedencéjének a Softub modelleket. A motor thermo anyaggal fedett területen bújik meg, aminek eredményeként szinte hallhatatlan. Nem kell attól tartanod, hogy egy éjféli fürdővel fölvered a szomszédokat vagy zavarod a családot, ha korán reggel szeretnéd kiélvezni a meleg fürdő terápiás hatásait. Csendessége révén városi környezetbe is kifejezetten ajánlható!

Könnyű

Anyaga és kiképzése lehetővé tette, hogy a nehéz alkatrészeket elhagyva készítsenek egy teljes értékű jakuzzit. A Softub olyan könnyű, hogy még egy autó tetején is könnyedén szállíthatod, így akár a nyaralóba is magaddal viheted, mindenféle külön előkészület és teherautó nélkül. Kerek formája azt is lehetővé teszi, hogy gurítva szállítsd, ezért akár egyedül is a helyére állíthatod, vagy átmozgathatod egy másik területre, ha arra van igény. Ez a mobilitás költözés esetén lesz rendkívül hasznos, de egy kert átrendezésnél sem mindegy, hogy csak pár perc a jakuzzi áthelyezése vagy szakemberekkel kell időpontot egyeztetni a medence megmozdításához.

Energiatakarékos

Jelenleg nem létezik a Softub rendszerénél környezetkímélőbb és energiát hatékonyabban felhasználó rendszer. Hőkihasználása annyira tökéletes, hogy valójában nincs is benne hagyományos fűtés. A motor hulladékhője elegendő ahhoz, hogy a medence vize mindig kellemesen meleg legyen egy lazító hidromasszázshoz. A kényelme, csendessége és belső szabadsága mellett még az igaz a Softub medencékre, hogy üzemeltetésük rendkívül pénztárcabarát. Időjárásálló kialakítása miatt egész évben élvezheted a masszázsmedence minden egészségügyi előnyét, energia- és költséghatékony módon.

Szeretnél többet megtudni erről a masszázsmedencéről? Akkor téged is vár a SpaTrend valamelyik bemutatóterme, ahol szakértők válaszolják meg minden kérdésedet a világ legcsendesebb puha falú masszázsmedencéjéről, ami teljes értékű hidromasszázst ad!