Bemutatkozik a világ legpuhább és leghalkabb masszázsmedencéje

A Softub egy viszonylag fiatal medence típus, ami rohammal vette be a nyugatot. Rekord idő alatt szerzett hatalmas rajongótábort, amihez már te is csatlakozhatsz a SpaTrend jóvoltából. Közkedveltségének oka sok rétű, ezeknek nézünk most jobban utána!


Puha

A medence első pillantásra is leginkább szembetűnőbb jellegzetessége az anyaga. Egy látványra és tapintásra is puha, thermo anyagból készül, amit korábban a thermo tetők készítéséhez használtak. Ennek az lett az eredménye, hogy a medence rendkívül jó hőtartással rendelkezik és a gyerekek, idősebbek számára is biztonságos jakuzzi készült belőle, mivel nincsenek se kívül, se belül kiálló, éles vagy éppen víz alá rejtett szélek.

Egyterű

A belső rész egy összefüggő, székekkel és fekhellyel nem tagolt egység, így sokkal többen elférnek benne, mint egy hasonló méretű, hagyományos masszázsmedencében. Több a hely a bulizóknak és a gyerekek is szabadabban pancsolhatnak benne, de aki a hidromasszázst élvezné, annak sem kell csalódnia.

Csendes

Nem véletlenül tartják a világ leghalkabb masszázsmedencéjének a Softub modelleket. A motor is a thermo anyaggal fedett területen bújik meg, aminek eredményeként szinte hallhatatlan. Nem kell attól tartanod, hogy egy éjféli fürdővel fölvered a szomszédokat vagy zavarod a családot, ha korán reggel szeretnéd kiélvezni a meleg fürdő terápiás hatásait.

Könnyű

Anyaga és kiképzése lehetővé tette, hogy a nehéz alkatrészeket elhagyva készítsenek belőle egy teljes értékű jakuzzit. A Softub olyan könnyű, hogy még egy autó tetején is könnyedén szállíthatod, így akár a nyaralóba is magaddal viheted, mindenféle külön előkészület és teherautó nélkül. Kerek formája azt is lehetővé teszi, hogy gurítva szállítsd, ezért akár egyedül is a helyére állíthatod, vagy átmozgathatod egy másik területre, ha arra van igény.

Energiatakarékos

Jelenleg nem létezik a Softub rendszerénél környezetkímélőbb és energiát hatékonyabban felhasználó rendszer, mert a masszázs – és a keringető motor összes hulladékhősét felhasználja a medence a fűtéshez. A kényelem és csend mellett komoly érv a vásárlóknál, hogy a medence kifejezetten pénztárcabarát. Ehhez hozzászámítva, hogy anyaga tökéletesen időjárásálló, láthatod nem kell lemondanod a meleg vizes hidromasszázsról télen sem. Egész évben energia- és költséghatékonyan használhatod a medencét családod megelégedésére.

Ha szeretnéd kiélvezni ezt a különleges medencét, vedd meg most, mert hihetetlen ajándékokat kaphatsz a vásárláskor. A Resort 300-as 5-6 személyes medence ajándék thermo tetővel és emelőszerkezettel, rattan lépcsővel, két nyakpárnával és egy AquaFinesse Sotfcare víztisztító csomaggal érkezik. Ingyenes kiszállítással és beüzemeléssel az ország minden pontjára! Ne maradj le erről a lenyűgöző ajánlatról!