Profi stresszkezelés 20 percben

A stressz korunk népbetegsége, amit komolyan kell venni és aktívan tenni a leküzdése ellen. Ebben segít a masszázsmedence, mai már napi 20 perces használat mellett jelentős életminőség javulást hozhat.


A rohanó világ ma már állandósult szókapcsolat, ami annyira a mindennapjaink része, hogy sokszor észre sem vesszük mennyi terhet ró ránk. Az állandó online jelenlét, a végtelen információáradat és a világban uralkodó káosz rányomja a bélyegét a lelkiállapotunkra. Muszáj kilépni ebből egy kicsit, hogy az elme fellélegezzen és legalább egy szusszanásnyi lelki békéhez jussunk.

A masszázsmedence nem csak azért tökéletes helyszín ehhez, mert a meleg ölelésre hasonlító vízben végre letehetjük a mobilt, de a víz gyógyító erejét fizikai szinten is kiaknázhatjuk.

Ha csak naponta 20 perced van egy kis pihenésre, a jakuzzizás tökéletes választás, mert már ennyi idő is elég, hogy kifejtse pozitív élettani hatásait. A véráramlás felgyorsul, a szív edzésbe jön, felgyorsul az anyagcsere és az állandóan igénybe vett izmok és inak is megpihenhetnek.

Ahogy a meleg víz ölelésében kioldódnak a görcsös csomók és a tested megpihen, az elméd is felzárkózik. A reggeli kávét szürcsölgetve tökéletes relaxációban készülhetsz a napra, zavaró impulzusok nélkül, a természet karjaiban.

Este pedig egy pohár bort kortyolgatva elemezheted ki a napod, és hangolódhatsz rá a párodra, családodra.

Az első osztályú masszázsmedence bekerülési ára nem olcsó, de a profi medencék karbantartása csak heti 5 percet vesz igénybe, üzemeltetési költségei pedig bőven havi 10 000 forint alatt maradnak. Az az életminőség javulás viszont, amit az életedbe hoz, megfizethetetlen!