18+ tartalom!
Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva.

Ha ön elmúlt 18 éves, az "Elmúltam 18 éves" gombra kattinthat és a tartalom az ön számára elérhető lesz. Ha ön nem múlt el 18 éves, kattintson a "Nem múltam el 18 éves" gombra; ez a tartalom az ön számára nem lesz elérhető.

Nem múltam el 18 éves
Profilom 2018. március 22. Csütörtök - Beáta, Izolda

Dobj el mindent! Itt a vaginaszelfi bot - videó!


A Gagáról ezentúl már nem csak a popikon Lady Gaga juthat eszünkbe, hiszen egy brit cég piacra dobta a Gaga nevű vibrátorát, amely gyakorlatilag egy beépített kamerával rendelkező szelfi bot. 

Az intim szelfi bot a beépített kamera segítségével rögzíteni tudja a használója orgazmusát, így kifejezetten exhibicionista nőknek találták ki. 

A Gaga emellett természetesen okos eszköz is, amelyet okostelefonnal vagy számítógéppel is lehet szinkronizálni, sőt, a felvett kép akár ki is vetíthető a kijelzőre, a minél jobb felvétel érdekében pedig még egy kis lámpácskával is ellátták.

Írta: Faragó Zoltán
További cikkek a szerzőtől
 Facebook