Igyál egy korty naptejet, és már mehetsz is napozni!

A naptejek állandó és következetes használatát betartani egy napsütéses vagy strandolós napon – főleg a fiatalok számára – kész rémálom. Mekkora faktor kell, milyen sűrűn kend újra, és a víz lemossa vajon vagy egy órás pancsolás után is nyugodtan heverhetsz a napon? Sok kérdés, de mindre egy a válasz: hagyd a kenegetést, inkább igyál egy kis naptejet! A Harmonized H2O termékcsalád tagja az UV semlegesítő naptej, amely fejlesztői szerint tökéletesen ellátja funkcióját. Bár a hosszú távú kísérletek egyelőre hiányoznak, és a tudományos szakma is kétkedve figyeli az iható naptejet, azt meg kell hagyni, hogy egyedi az elképzelés.Az iható naptejből négy óránként egy kiskanálnyi mennyiséget kell elfogyasztani, ami belülről alkalmazva is hat, és védi a bőrt az ártalmas sugaraktól. Déli verőfény esetén kicsit sűrűbben, már két-három óránként ihatod az adagot, de ezen túl semmi mást nem kell tenned a bőröd védelmében. A szájon át bevehető naptej nemcsak véd az erős sugaraktól, de állítólag még a barnulásban is segít, és a leégést is akadályozza. Hogy minderre hogyan képes 2 ml anyag, annak kifejtésébe inkább nem mennék bele, pláne, hogy a magyarázat még az iható naptej tényénél is futurisztikusabbnak hangzik. A pudding próbája úgyis az evés, és úgy látszik, most már a naptejé is. Úgyhogy neked nincs más dolgod, mint várni a tapasztalatokat és remélni, hogy tényleg ilyen egyszerű a megoldás, és örökre elhagyhatod az állandó kenegetést.


A naptejek állandó és következetes használatát betartani egy napsütéses vagy strandolós napon – főleg a fiatalok számára – kész rémálom. Mekkora faktor kell, milyen sűrűn kend újra, és a víz lemossa vajon vagy egy órás pancsolás után is nyugodtan heverhetsz a napon? Sok kérdés, de mindre egy a válasz: hagyd a kenegetést, inkább igyál egy kis naptejet!

A Harmonized H2O termékcsalád tagja az UV semlegesítő naptej, amely fejlesztői szerint tökéletesen ellátja funkcióját. Bár a hosszú távú kísérletek egyelőre hiányoznak, és a tudományos szakma is kétkedve figyeli az iható naptejet, azt meg kell hagyni, hogy egyedi az elképzelés.

Az iható naptejből négy óránként egy kiskanálnyi mennyiséget kell elfogyasztani, ami belülről alkalmazva is hat, és védi a bőrt az ártalmas sugaraktól. Déli verőfény esetén kicsit sűrűbben, már két-három óránként ihatod az adagot, de ezen túl semmi mást nem kell tenned a bőröd védelmében.

A szájon át bevehető naptej nemcsak véd az erős sugaraktól, de állítólag még a barnulásban is segít, és a leégést is akadályozza. Hogy minderre hogyan képes 2 ml anyag, annak kifejtésébe inkább nem mennék bele, pláne, hogy a magyarázat még az iható naptej tényénél is futurisztikusabbnak hangzik. A pudding próbája úgyis az evés, és úgy látszik, most már a naptejé is. Úgyhogy neked nincs más dolgod, mint várni a tapasztalatokat és remélni, hogy tényleg ilyen egyszerű a megoldás, és örökre elhagyhatod az állandó kenegetést.

Címkék: