Ezek a foci-vb legjobb cuccai

Eredményekben szerény, de lelkesedésben határtalanul gazdag focis nemzetként minket is lázban tart a foci-vb. Aki nem rajongó, az sem kerülheti ki a naponta játszódó meccseket, a mindenhol felbukkanó híreket és a lelkes drukkereket. Ha pedig rajongó vagy, a vb nemcsak jó focival, de több tucat termékkel is kedveskedik neked.  Vb labdaAki nem csak a kanapéról bűvöli a játékosokat, de saját maga is szereti rúgni a bőrt, annak készült a vb hivatalos focilabdája, a Brazuca, aminek dizájnja egyforma, de színében igen változatos lehet. Az Adidas nevével fémjelzett labda rengeteg színben kapható, így biztos mindenki megtalálja a maga kedvencét. MezFérfiak és nők számára is elérhetőek a különböző vb-résztvevők mezei (bár a nők jóval kevesebb csapat közül válogathatnak). Szám nélkül ugyan, de a döntőn már bárki viselheti kedvenc csapatának autentikus mezét. A mezek között választhatsz mezőnyjátékosok vagy kapusok dresszei között és még az edzőszerelések másolatai is megvásárolhatóak, természetesen a megfelelő sorttal kiegészítve.EmléktárgyakAki pedig nem ruhában gondolkodik, annak is van bőven miből válogatnia, mert a vb-hez kapcsolódó emléktárgyak nagyon széles skálán mozognak. A nyakláncokon, kulcstartókon, sapkákon kívül poszterek, falmatricák és keretezett képek is várják a rajongókat. Feltéve, ha meg tudják győzni életük párját, hogy a lakás dekoráció feltétlenül szükséges eleme egy 2014-es világbajokságra emlékeztető relikvia.


Eredményekben szerény, de lelkesedésben határtalanul gazdag focis nemzetként minket is lázban tart a foci-vb. Aki nem rajongó, az sem kerülheti ki a naponta játszódó meccseket, a mindenhol felbukkanó híreket és a lelkes drukkereket. Ha pedig rajongó vagy, a vb nemcsak jó focival, de több tucat termékkel is kedveskedik neked.

 

Vb labda

Aki nem csak a kanapéról bűvöli a játékosokat, de saját maga is szereti rúgni a bőrt, annak készült a vb hivatalos focilabdája, a Brazuca, aminek dizájnja egyforma, de színében igen változatos lehet. Az Adidas nevével fémjelzett labda rengeteg színben kapható, így biztos mindenki megtalálja a maga kedvencét.

Mez

Férfiak és nők számára is elérhetőek a különböző vb-résztvevők mezei (bár a nők jóval kevesebb csapat közül válogathatnak). Szám nélkül ugyan, de a döntőn már bárki viselheti kedvenc csapatának autentikus mezét. A mezek között választhatsz mezőnyjátékosok vagy kapusok dresszei között és még az edzőszerelések másolatai is megvásárolhatóak, természetesen a megfelelő sorttal kiegészítve.

Emléktárgyak

Aki pedig nem ruhában gondolkodik, annak is van bőven miből válogatnia, mert a vb-hez kapcsolódó emléktárgyak nagyon széles skálán mozognak. A nyakláncokon, kulcstartókon, sapkákon kívül poszterek, falmatricák és keretezett képek is várják a rajongókat. Feltéve, ha meg tudják győzni életük párját, hogy a lakás dekoráció feltétlenül szükséges eleme egy 2014-es világbajokságra emlékeztető relikvia.

Címkék: