Mozgás és relaxáció fontosságáról szóló előadással készül a nyíregyházi Open Days

Az egészségtudatos életmód kerül fókuszba a SpaTrend Nyíregyházán szeptember 7. és 9. között. A rendezvénysorozaton megannyi program és előadás várja azokat, akik érdeklődnek a minőségi és egészségtudatos időtöltés iránt.


A grill és paleo finomságok, a kert- és lakberendezési tanácsok vagy éppen az egészségőrző masszázsmedencék mellett különféle előadásokkal készülnek a szervezők, hogy minél mélyebb bepillantást engedjenek az egészségtudatos életvitelbe.

Németh Szabolcs  a Labor-Gym Egészségcentrum megálmodója például a mozgás és a relaxáció fontosságáról és egymáshoz való viszonyáról tart majd előadást, hiszen a kettő nem létezhet egymás nélkül. Szabolcs életében a sport nemcsak időtöltés, hanem életforma, amely az aktív mindennapok részévé vált, így bőven tud majd mesélni arról is, hogy egy-egy fárasztó edzés vagy izomlázas túra után, hogyan érdemes felfrissíteni és ápolni a testet, és kikapcsolódásra ösztönözni a lelket.

Látogasson el szeptember 7. és 9. között a SpaTrend nyíregyházi bemutatótermébe, ismerje meg az otthoni relaxáció legmodernebb berendezéseit, s kérje szakértők segítségét saját, egyedi igényeire szabott wellness tere kialakításában!