Nyári SpaTrend Expo, amit mindenkinek látnia kell!

Idén tizenötödik alkalommal került megrendezésre a masszázsmedencék és kerti bútorok világát központba helyező SpaTrend Expo. A közvetlen, családias hangulat és a széleskörű látnivaló minden odalátogatót lenyűgözött. Szeptember 1-ig mindenkit szeretettel várnak a szervezők. 


Idén tizenötödik alkalommal került megrendezésre a masszázsmedencék és kerti bútorok világát központba helyező SpaTrend Expo. A közvetlen, családias hangulat és a széleskörű látnivaló minden odalátogatót lenyűgözött. Szeptember 1-ig mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

A kellemes hangulatú bemutatóteremben és a teraszon számos terméket találhatnak a vendégek. Augusztus 23-án este 19:00-kor az expo ügyvezetője, Vezse Roland nyitotta meg a különleges kiállítást. 


„Évente két alkalommal rendezzük meg a SpaTrend Expót. Nagy örömünkre szolgál, hogy néhány hetes szervezés után sikerült létrehozni a nyári kiállítást is. Az expó célja nem az, hogy a látogatókat vásárlásra kényszerítsük, hanem hogy megismertessük velük a wellness termékeinket, és erősítsük bennük ezt a kultúrát.”- nyilatkozta.A vásárról idén sem hiányozhatnak a Parador laminált padlók és készparketták, finn szaunák és infrakabinok. A rendezvényen debütál a kanadai Broil King legnagyobb és legkülönlegesebb kerti grillsütője, az Imperial XL. Bemutatkozik a Domus Ventures és az Ethos kerti bútorok teljes kollekciója, amelyek kényelmét már nemcsak nyáron, hanem – az Italkero cég kellemes hangulatot és meleget adó teraszfűtésének köszönhetően – hűvösebb napokon is élvezhetjük.


„Várjuk mindazokat, akik szívesen próbálnák ki a Hotspring masszázsmedencék vadonatúj luxus modelljét, a nyolcszemélyes Gleam-et, vagy a Fantasy Spas egyszerűbb és kedvezőbb árú modellválasztékát, amely már egymillió forinttól kínálja az otthoni wellness élményét.” – invitálnak a szervezők.


Ismét bemutatkozik teljes kínálattal a világhírű Watkins Manufacturing vezető termékcsaládja, a HotSpring. A bemutató sztárja pedig az Envoy modell, amely szintén a családok rendelkezésére áll. A kiállítás alatt minden kerti bútort ki lehet próbálni, és szemügyre vehetjük a kerti grilleket is, melyekhez árnyékolástechnikai újdonságok is csatlakoztak.Most is, mint minden évben, jelentős szauna kínálattal jelentkeznek a szervezők, amelynek megtestesítői idén is a formavilágukról híres Diamond infraszaunák, valamint az egyedileg készített szuperdizájnos nyugat-európai mintát és ízlésvilágot idéző szaunák. Ezeket a különleges darabokat a tavasszal megrendezett expón is láthatták a kedves érdeklődők.


Az ünnepélyes nyitó este folyamán számos meglepetéssel kedveskedtek a vendégeknek a szervezők, hiszen a sok látnivaló mellett az ételkínálatról a Miele főzőiskola gondoskodott, ahol finomabbnál-finomabb ételeket kóstolhattunk, illetve a Food Fusionnek köszönhetően az ízletes falatokat illatos borokkal öblíthettük le.


Vacsora után Zséda elbűvölő hangjával és kedvességével varázsolta el a közönséget, majd a koncertet követően tombolahúzás következett, ahol számos nagy értékű nyereménnyel mehettek haza a szerencsések.Érdemes mindenkinek kilátogatni a nyári expóra, hiszen a kellemes környezet és a kedves szervezők mellett akár egy új masszázsmedencére is szert tehetünk.

Bővebb információt a SpaTrend Expo hivatalos oldalán olvashatunk.


fotók: Vaskó Viktória / Forward Productions 


Címkék: