A magányos elvonulás tökéletes formája

Van, amikor a kikapcsolódás egyett jelent a szeretteinkkel együtt töltött idővel, a mókáva és önfeledt kacagással, de megesik, hogy magányra, elvonulásra és csendre vágyunk a feltöltődéshez. Ez utóbbiban lesz segítségünkre a Nest gömbfotelje, amely zárt formájával megteremti a meghittség szigetét.


A világhírű Ethos nevéhez fűződik a Nest kerti bútor, ami nemcsak garancia a magas minőségre, de megmagyarázza a játékos és kreatív formát is. A különleges igényeket kiszolgáló bútorgyártó cég gömb alakú darabja a talajon és felfüggesztve is jól érzi magát.

Az, hogy képes elszakadni a talajtól és csak egy oldalon nyitott, lehetővé teszi, hogy a benne ülő teljesen kiszakadhasson környezetéből és elmerülhessen a tökéletes relaxációban. Ha mindig ki akarta próbálni milyen lenne egy felhőn lebegni, most itt az alkalom, hogy Nest védő ölelésében megtapasztalja a teljes szabadságot.

Amennyiben szeretné megismerni a magas minőségűkerti bútorok izgalmasan széleskörű világát, látogasson el a tavaszt köszöntő SpaTrend Expóra, ahol most akciós áron válogathat az első osztályú  kültéri kikapcsolódást kínáló kiegészítők között.