Még az egészségedre is figyel az okosóra

Hajlított AMOLED kijelzője elegánsan simul a csuklóra, 2 colos kijelzőjén SMS-t lehet írni és figyeli a szívritmusodat is.


Hajlított AMOLED kijelzője elegánsan simul a csuklóra, 2 colos kijelzőjén SMS-t lehet írni és figyeli a szívritmusodat is.

A Samsung új okosórája, a Gear S legnagyobb újítása a hajlított kijelző, mely a korábbi modellekhez képest sokkal elegánsabbá és kényelmesebbé teszi a készüléket. A korábbi Android operációs rendszert a cég saját Tizen OS rendszerére cserélték. Épp ezért talán nem árt egy Samsung telefonnal együtt használni, ha netezni is szeretnél rajta.

Teljes értékű telefon

Mivel hangszórót és mikrofont is szereltek bele, így telefonálhatsz rajta. A mobiloddal 3G, wifi vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál. Már csak egy google-autót kell hozzá beszerezned és máris „Knight Ridereset” játszhatsz. Csak felhívod a kocsidat az órádon keresztül, mint David Hasselhoff és KITT máris odagurul hozzád. Ha ennek a vágyálomnak a teljesülésére még egyelőre várni is kell, de már most használhatod az órádat személyi edzőnek, mely motivál mozgás közben biztató mondatokkal, méri a teljesítményedet GPS segítségével és monitorozza a pulzusodat. Bár teljesítménye és sokoldalúsága lenyűgöző, mégis a legszórakoztatóbb funkciója, hogy az AMOLED kijelzőnek hála minden nap más óralapod lehet – például az aznapi sminkedhez, vagy ruhádhoz átállítva.

Címkék: