Kis méretű medence, nagy luxus - Caldera Celio

Sok a vita akörül, hogy vajon tényleg a méret-e a lényeg, de a Celio medence esetében egyértelmű, hogy nem. A három személyes medence elsőre talán kicsinek tűnik, de szerényebb mérete ellenére is rengeteg kényeztető funkció található benne, és belülről nem is tűnik aprónak.


A tágas érzethez egyértelműen hozzájárul, hogy a két szék mellé egy hosszan elnyúló, tágas fekvőhely is jár, ahol a meleg víz és a masszázs maximálisan kiélvezhető. Az összesen 18 jettel rendelkező medence, több masszázstípust is kínál, ezért mindegyik helyen ülve más-más élmény várja a lazítani vágyót.

A kétsebességes motor lehetővé teszi a jetek erősségének állítását, és mivel a medence súlya szárazon csak 290 kg, ezért kisebb teraszokra, sőt erkélyekre is ideális választás. A hangulat maximalizálásáról a 10 pontos belső világítás, míg a remek hőtartásról a thermo tető gondoskodik. Ha kis méretű, de nagy tudású medencét keres, a Celióban megtalálhatja számítását!

Caldera Spas bemutatótermi készletének exkluzív kiárusításával szeretne mindenkit a kipihentebb és egészségtudatosabb életmód felé mozdítani: regisztráljon a weboldalon, s látogasson el a MAXCity-be, hogy élőben is megtekintse a masszázsmedencék széles választékát.