Gyorsítja a bőrgyógyulást a sokoldalú kollagén

A kozmetikai ipar felfedezése után szinte azonnal a keblére ölelte a bőregészségért és fiatalságért felelős kollagént. Jól is tette, mert kollagén nélkül tulajdonképpen nem létezhet egészséges, szép bőr, hiszen ez az anyag felelős a bőr rugalmasságáért, és ami talán még fontosabb, a sebek gyógyulásáért.


"Lassan már két éve, hogy találkoztam a német !QMS anti-aging termékcsaláddal, amelyik nagyon szimpatikus módon a bőr egészségét és csak másodsorban annak fiatalos megjelenését tartja szem előtt. Kozmetikumaik ennek szellemében készülnek, így mikor hallottam, hogy a tiszta és a bőrben hasznosuló kollagén szérumokat a fejlesztő professzor sebgyógyulások meggyorsítására és a bőr egészségének helyreállítására fejlesztette ki, nem voltam meglepődve. Dr. Schulte nemcsak praktizáló sebészként alkalmazta az általa gyártott kollagénszérumot, de a saját, hajóbalesetben szerzett, sérüléseit is ezzel kezelte, aminek hegek nélküli gyors gyógyulás lett az eredménye. Soha nem gondoltam volna, hogy ez a tudás még hasznos lesz számomra, azon túl, hogy meggyőzött e mellé a termékcsalád mellé tegyem le a voksomat. Amit nagyon is jól tettem. Bár igazán kihagytam volna a szérum sebgyógyulásra gyakorolt hatásának személyes megtapasztalását, de egy háztartási baleset miatt mégis meghozta ezt a lehetőséget.

Egy rosszul felcsavart tető és a forró krémelves szerencsétlen párosítása miatt szereztem egy kártyalapnyi égést a csuklómra. Piszkosul fájt, de – talán az azonnali hideg vizes kezelés miatt – nem hólyagzott fel a bőr, így nem akartam elmenni orvoshoz. A vöröslő égés és a nyomában járó fájdalom azonban csak nem akart csitulni. Amíg vízben volt a kezem nem is volt semmi baj, de utána rögtön visszatért a fájdalom. Ekkor jutott eszembe az otthon lévő kollagén, amiből az éjszakait választottam, mert abban külön nyugtató és bőrregenerációt segítő hatóanyagok is találhatóak. Elég volt egy pár csepp is, hogy a sebre kenve azonnal elmúljon a fájdalom. Mintha csak elfújták volna. A vörösség ugyan csökkent mértékben, de megmaradt, és pár napig még kísért a ráncossá váló bőröm, de egy hét alatt már nyoma sem volt a szerencsétlen baleset következményének.

Azóta újra csak az arcomra kerül a kollagénes szérum, de jó tudni, hogy vészhelyzetekben is számíthatok rá."