Szépség Oscar-díj járt az úttörő felfedezésért

A szép, esztétikus megjelenésre való törekvés egy idős az emberiséggel, de az út hosszú és kacskaringós volt, míg elértünk a mai bőségig. A kozmetikai részlegek sokoldalú kínálatát olyan forradalmi felfedezéseknek is köszönhetjük, amelyek önmagukban reformálták meg azt, amit a bőrről gondolunk. Ilyen felfedezés volt Dr. Erich Schulte nagy áttörése.


Baleseti plasztikai sebészként rengeteg sérültet látott el Dr. Schulte, akiknek a gyógyulást a műtéti beavatkozás sem hozta el maradéktalanul. A sérülés helyreállásával a bőr minősége nem javult, a hegek megmaradtak. Ekkor kezdett el a bőr öngyógyító tevékenységével részletesebben is dolgozni a ma már csak ráncdoktorként ismert professzor.

A kutatások kimutatták, hogy a bőr helyreállításához elengedhetetlen egy fehérje, a kollagén, ami a fiatal, egészséges szervezetben még elegendő mennyiségben fordul elő. Idővel azonban csökken ez a mennyiség és a minőség is, ami rosszabb sebgyógyuláshoz, ráncokhoz és megereszkedett bőrhöz vezet.

Bár eleinte a szebb gyógyulás és a bőrminőség műtét előtti javítása volt a cél, a kollagén bőrbe juttatásának forradalmi felfedezése az egész szépségiparra kihatott. A óriásmolekula szétbontásáért és a bőr mélyebb rétegeibe való juttatásáért Szépség Oscar-díjat kapott a professzor, akinek szabadalmaztatott eljárása azóta is ezrek életét teszi könnyebbé, bőrüket szebbé.

A kollagén molekula természetes formájában túl nagy ahhoz, hogy külsőleg be lehessen juttatni a bőrbe, így a korábbi krémek és szérumok hatása csak felszínes lehetett. A professzor a !QMS szérumhoz azonban nanotechnológiával szálakra bontják a molekulát, így azok már elég kicsit, hogy lejussanak a bőr mélyebb rétegeibe, és ott beépülhessen, ahova kell.

A kúraszerűen (sérülés után, plasztikai kezelés előtt) vagy rendszeresen alkalmazott kollagén képes visszaadni a bőr fiatalos rugalmasságát, feszességét és egészségét. Gyorsabban regenerálódik a bőr és a szérum még az apró ráncokkal is leszámol. A készítmény annyira hatásos, hogy a Szépség Oscar-díjon kívül számos rangos kitüntetést tudhat magáénak, 2018-ban pedig Schulte professzort is kitüntették Spa Pioneer díjjal a úttörő felfedezéséért.

Szeretné ön is megtapasztalni egy világdíjas készítmény erejét? Próbálja ki a !QMS arckezeléseket vagy vigye haza a kollagén szérumot!