Tervezz egyedi melegburkolatot a Parador Identity-vel! III.

A Parador Identity laminált burkolat a fotorealisztikus ArtPrint technológiának köszönhetően minden építészeti, belsőépítészeti stílus sajátos jellegét hordozhatja, a céglogótól a családi képekig bármely ötleted megvalósításra találhat.Karim Rashid – nhow Hotel Berlin, Parador IdentityHa nehezen döntesz és segítségre van szükséged a tervezésben a Parador Identity Library segítségével hét kategóriában témajavaslatok állnak rendelkezésedre – Stripes & Points, Structure, Handcraft, Graphics, Special, Surface és Visual Nature –, a színek és minták széles skáláját kínálva.Parador IdentityParador IdentityAz egyedi hatás kialakítására különböző lehetőségek állnak rendelkezésre. A Multi-Design lehet visszatérő szekvenciájú vagy véletlenszerű sorrendű 1/2-es vagy 1/3-os eltolással. Az egyéni tervezés megismétlésével egységes padló hatást kapunk, míg a Multi-design által önkényes vagy szándékos lerakással teljesen új távlatokat nyithatunk meg.Karim Rashid – Ven Hotel Amszterdam, Parador IdentityA szabad tervezési ötletek egyik legjobb példája Karim Rashid arculattervezése, amely három padlótípuson keresztül a nhow Hotel Berliben az átfogó koncepcióhoz és a ragyogó belső térhez tökéletesen illeszkedik.Pink és pop: 8000 négyzetméteren, Parador Identity a kultikus nhow Hotel:Olvasd el a cikk első és második részét is.További információkért nézd meg a Parador Identity-t és érdeklődj a Parador munkatársainál.


A Parador Identity laminált burkolat a fotorealisztikus ArtPrint technológiának köszönhetően minden építészeti, belsőépítészeti stílus sajátos jellegét hordozhatja, a céglogótól a családi képekig bármely ötleted megvalósításra találhat.

Karim Rashid – nhow Hotel Berlin, Parador Identity

Ha nehezen döntesz és segítségre van szükséged a tervezésben a Parador Identity Library segítségével hét kategóriában témajavaslatok állnak rendelkezésedre – Stripes & Points, Structure, Handcraft, Graphics, Special, Surface és Visual Nature –, a színek és minták széles skáláját kínálva.

Parador Identity

Parador Identity

Az egyedi hatás kialakítására különböző lehetőségek állnak rendelkezésre. A Multi-Design lehet visszatérő szekvenciájú vagy véletlenszerű sorrendű 1/2-es vagy 1/3-os eltolással. Az egyéni tervezés megismétlésével egységes padló hatást kapunk, míg a Multi-design által önkényes vagy szándékos lerakással teljesen új távlatokat nyithatunk meg.

Karim Rashid – Ven Hotel Amszterdam, Parador Identity

A szabad tervezési ötletek egyik legjobb példája Karim Rashid arculattervezése, amely három padlótípuson keresztül a nhow Hotel Berliben az átfogó koncepcióhoz és a ragyogó belső térhez tökéletesen illeszkedik.

Pink és pop: 8000 négyzetméteren, Parador Identity a kultikus nhow Hotel:

Olvasd el a cikk első és második részét is.

További információkért nézd meg a Parador Identity-t és érdeklődj a Parador munkatársainál.

Címkék: