Profilom 2017. október 18. Szerda - Lukács

Fergeteges hangulat az első Broil King Nemzetközi Grill Napon


Szombaton fergeteges hangulatban zajlott az Ürömön szervezett grilltalálkozó. Peter Zeitler kiváló ételeit nagy érdeklődés övezte. A világszinvonalú Steak-ek, a feledhetetlenül omlós bárányhús, a gyönyörűen tálalt lazac elismerő sikert hozott a Broil King csapata számára.

Már korán reggel kígyózótt a sor az Broil King ürömi telephelye előtt. Senki sem gondolta, hogy egy ilyen korán rendezett grill esemény tényleg megnyitja a grill szezont. Az érdeklődés viszont valóban azt jelzi, hogy mi magyarok a kora tavaszi időszakot már igencsak a grillszezon kezdetének tekintjük. 

Nagyon büszkén nézte a látogatókat a Broil King kanadai képviselője is, aki szerint természetesen a grill szezon télen sem szünetel. A kanadaiak ugyanis minusz 40 fokban is képesek az udvarra vonulni egy jóízú steak elkészítésére. Szerinte ugyanis nem lehet olyan hűvös, hogy egy grillsütő ne üzemelhessen.

Boldogan készítette el ízletes oldalasát Pásztor Gábor, a Broil King és a Kamado Chef szakácsa is. Az órák alatt puhára sült borda mindenkinek könnyeket csalt a szemébe. Gábor nemcsak a sütésben, hanem a tanácsadásban is jeleskedett. A vendégek ugyanis nem mehettek haza grillezési tanácsok, és grillsütő használati tippek nélkül.

Sokan nem is mentek haza grillsütő nélkül, hogy az itt látott finomságokat otthon is elkészíthessék.

Ha Ön is szeretne egy minőségi grillsütőt, látogassa meg a grillplaza.hu webáruházat, és válogasson kedvére! (www.grillplaza.hu)

Írta: Spatrend Online
További cikkek a szerzőtől
 Facebook