Grillezett csoda a rácson

Újabb lélegzetelállító recepttel bővült a Séf a Rácson versenyzői által feltöltött csodás összeállítások tárháza: grillezett bárányborda gombafejekkel, spenóttal és vörösboros áfonyaszósszal – kell ennél több?


Újabb lélegzetelállító recepttel bővült a Séf a Rácson versenyzői által feltöltött csodás összeállítások tárháza: grillezett bárányborda gombafejekkel, spenóttal és vörösboros áfonyaszósszal – kell ennél több?

Az online receptverseny lelkes séfje egy rendkívül kifinomult fogással állt elő: a képeket látva szinte érezhető az ízletes és stílusosan tálalt összeállítás ínycsiklandozó illata. A pazar ízek kavalkádja bizonyára sok grillimádó szívét megdobogtatja.

Az étvágygerjesztő receptek között böngészve rengeteg ötlettel gazdagodhatunk, így azoknak is érdemes lesz kilátogatni a jövő hét szombati döntőre, akik csak néhány fortélyos megoldást szeretnének ellesni az élő gasztronómiai megmérettetés résztvevőitől. És természetesen még jelentkezni sem késő, hiszen idén akár egy igazán ütős fogással is bekerülhetsz a döntőbe. A szervezők péntek éjfélig várják a kreatív összeállításokat, további infók a grillreceptek.hu oldalon

Címkék: