Profilom 2017. október 20. Péntek - Vendel

Napi grillreceptünk: Pesztós pizza


Minimális feltéttel készül ez a grillezett pizza, ami ennek ellenére sem szűkölködik az ízekben. A karakteres pesztó mellett a savas paradicsom és az olvadó sajtok viszik a pálmát ezen a ropogós tésztán.

Grillplaza.hu - Broil King grillek és grillkiegészítők áruháza

Melegítsd elő a grillt alacsony hőfokra.

A pizzalapon vékonyan terítsd el a pesztót, majd szórd meg alaposan a reszelt asiago sajttal.

Erre helyezd fel egyenletesen a szeletekre vágott paradicsomot és a mozzarellát.

Süsd addig a pizzát, míg a sajt szépen meg nem olvad és elkezd halványan barnulni.

Szervírozás és szeletelés előtt várj egy percet, hogy kicsit hűlhessen a pizza.

A hozzávalók listáját itt találod.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook